Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem bunkóság egy mindent felezgetni?
A párommal általában mindent felesben fizetünk. Étteremben viszont ezt nagyon gáznak érzem, amikor közli a pincérrel, hogy külön fizetünk. Az exeimmel amúgy se ez a felezgetés volt, hanem felváltva fizettünk, sokszor így is inkább 70%-ban ők fizettek, mert így látták jónak. Ezt nem is várom el, de egyre kiábrándítóbb ez a centizgetés. Barátokkal se szoktuk ezt csinálni, hanem felváltva. Olyan is volt, hogy gyorsétterembe beszéltük meg a randit, ő előbb odaért és kirendelte az én kajámat is, és mikor megérkeztem akkor rögtön mondta, hogy mennyibe került és akkor odaadtam a pénzt. Így persze nekem sincs őt kedvem meghívni. Másban nincs vele baj, de ettől olyan érzésem van, mintha idegenként kezelne.
21L és 27F
"sokszor így is inkább 70%-ban ők fizettek, mert így látták jónak"
Te meg hagytad :)
Igazából nem is feleztek, mert ha te kérsz valamit 5 ezer Ft-ért, az ő fogyasztása meg mondjuk csak 3 ezer, vagy akár a duplája a tiédnek, akkor mindenki csak a magáét fizeti, akár ugyanannyi, mint a másiké, akár más értékű.
Nem bunkóság, majd házasságban lehet másképp, lehet, hogy már húzták le így. Számomra nőként kellemetlen is, ha valaki egyből fizetni akarja a fogyasztásomat, aztán ha nem lesz kapcsolat, akkor úgy jön le, mint hogyha kihasználtam volna.
Fillérbaszintgatás netovábbja. Dobd ki mert hosszú távon csak a gond van vele. Nem a privátfizetéssel van gond, hanem azzal hogy nem tud bánni a pénzzel.
Nőkkel sem...ha így áll hozzá. Teljesen megértem az érzésedet, idegenként kezel.
Kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!