Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illetlenség randi előtt megkérdezni a nőt a szexuális szokásairól?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról, ha valaki ismerkedik társkeresőn , és valakit nem szeretne ismerni, de már az első randi előtt megkérdezi, hogy
:"Párkapcsolatban milyen gyakran szoktál szexelni"
Mit gondoltok az ilyenről?
2022. okt. 7. 20:43
1/31 anonim válasza:
Szóba sem állnék vele többet. :)
4/31 anonim válasza:
Nekem ebből az jönne le, hogy valószínűleg a szex maga sokkal fontosabb, mint én, így ignorálnám az illetőt, nem beszélnék többet vele.
5/31 anonim válasza:
én srác vagyok, de ha ezt megkérdezném, arra számítanék hogy 2 perc múlva már le vagyok tiltva
6/31 anonim válasza:
Kinél mi. Mi randi előtt szexről is beszélgettünk már. Nem rontott a kapcsolatunkon.
7/31 A kérdező kommentje:
Velem akart ismerkedni egy srác,
Aki kérdezte, hogy lehet e velem szexről beszélgetni,
Válaszoltam neki, hogy ha már párkapcsolatban vagyok, a párommal szívesen beszélgetek ilyenről,
De mással nem igen, max legjobb barát stb
Erre feltette ezt a kérdést,
Megírtam neki hogy nem szeretném folytatni az ismerkedést, és ki van akadva, nem érti, hogy én ezt tolakodó, illetlen kérdésnek tartom.
2022. okt. 7. 20:54
8/31 anonim válasza:
Ha nem vagytok olyan kapcsolatban akkor illetlenség és pofátlan kérdés. Nyilván van aki szeret vagy könnyebben beszélget szexuális dolgokról, de azért én ezt nem erőltetném főleg nem a legelején.
9/31 Sunshinedoll válasza:
Igen az, sőt még az első randin is, de a másodikon is :)
10/31 anonim válasza:
Ha te vagy a lány, akkor jól döntöttél. Ha ilyennel próbálkozik a pasi, akkor nem akar tőled semmi komolyat, csak azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!