Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illetlenség nem magassarkúban menni a randira?
Figyelt kérdés
2019. nov. 17. 12:28
1/11 anonim válasza:
abban menj, amiben jól érzed magad :)
egyébként szerintem nem az.
2/11 anonim válasza:
Igen, főleg, ha férfi vagy. Magassarkú nélkül ki se tedd a lábad a házból.
6/11 anonim válasza:
Dehogyis. Párom az első randink óta emlegeti, hogy milyen jó volt, hogy először valami sportos/városi viseletben jelentem meg. Egyébként is utálja a magassarkút, de rá elmondása alapján pozitívan hatott, hogy kifejezetten lazán öltözködtem. Kevésbé feszélyezte. :)
7/11 anonim válasza:
Kutyát se érdekli h miben mész, viszont ha tuloltozol már megfognak nézni. Átlagos rugat vegyél fel, csak akkor öltözz ki nagyon h olyan helyre mentek ami ezt megkoveteli.
8/11 anonim válasza:
Szerintem inkább helyszíntől függ, mint alkalomtól. Ha egy puccos vendéglőbe mész vagy bálba és a helyszín megköveteli, akkor lehet jobb egy magassarkú, mint egy sportcipő. :) De általánosságban véve nem kell magassarkú, abban mész amiben szeretnél.
Fontosabb, hogy kényelmes legyen, ne legyen kihatással a szenvedésed a randira. :D
9/11 anonim válasza:
Menj kényelmes lábbeliben.
Ha a fiú netán a Hiltonban akar veled randizni, de ezt előre nem tudatta, magyarázd ki magad arra, hogy nem vagy öltözve az alkalomhoz. Majd máskor elmentek oda is, és oda vehetsz magassarkút.
10/11 anonim válasza:
Nem illetlenség, de azért ne egy tornacipő legyen, egy kicsit elegánsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!