Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nálam magasabb lánnyal randizok, kérhetem tőle, hogy magassarkúban jöjjön?
Figyelt kérdés
2019. máj. 16. 17:53
1/7 peca1000 válasza:
Minek?
Ebből is probléma lehet, hogy már eleve magasabb.
Minek tetézni a bajt.
Tetszik, vagy nem, szánalmasan néz ki, ha egy nő magasabb egy palinál.
Ezt fé
3/7 anonim válasza:
Kérni kérheted, de nem várhatod el, hogy ezt meg is tegye. Mi van ha egyébként se szeret magassarkút hordani és nem is fog iylet felvenni se a randira, se máskor?
4/7 anonim válasza:
Inkább úgy kérdezd, hogy neki probléma lenne-e. Ha téged nem zavar, és őt sem, akkor simán belefér. De ha bármelyikőtökben frusztrációt okoz (akár azért, mert ő nem szereti a magassarkúkat), akkor jobb hanyagolni.
5/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ha amúgy is magasabb nálad, akkor még 15 centivel magasabb akar lenni.
Amúgy engem eleve zavarni, ha egy férfi már a megismerkedés fázisában kikötné, hogy mit vegyek fel.
6/7 anonim válasza:
Én perveznek gondolnám, akit csak a magasságom érdekel és erre izgul, el sem mennék a randira.
7/7 anonim válasza:
Ne kérj ilyet. Én legalábbis nem mennék el egy olyan randira, ahol a partnerem kiköti, hogy milyen cipőben érkezzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!