Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kérhetem meg a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérhetem meg a barátnőmet, hogy kicsit legyen "ku. rvásabb"?

Figyelt kérdés
Néha túl szolid, túl egyszerű ruhákban jár. Nem kérek durvát, csak néha eressze el magát, egy harisnya+rövid farmer kombó már elég nekem. De néha olyan jó lenne, ha vadabbul öltözne, viselkedne. Hogy vegyem rá?
2014. jún. 1. 22:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
9%
Miért akarod megváltoztatni? Miért nem tudod elfogadni őt úgy, ahogy van?
2014. jún. 1. 22:57
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem lepd meg egy szexi ruhadarabbal!
2014. jún. 1. 22:58
 3/15 anonim ***** válasza:
49%
Hagyd,hogy keressen egy rendes srácot,akinek úgy felel meg,ahogy van. Te pedig egy hozzád hasonló kicsinyes embert.
2014. jún. 1. 23:00
 4/15 anonim ***** válasza:
Sajnos nem igazán tudsz változtatni, én sajna pont az ellentétje vagyok az én barátom meg mindig azon parázik, hogy fogjam vissza magam. De én örök életemben ilyen stilusu voltam, én meg normális ruhákban nem tudok járni, de van tetkoim is, meg piercingem is..
2014. jún. 1. 23:02
 5/15 anonim ***** válasza:
Ne vedd rá sehogy. Inkább örülnél, hogy normális nőt fogtál ki.
2014. jún. 1. 23:03
 6/15 anonim ***** válasza:
egyszer elmondhatod neki nyíltan, hogy mit akarsz. ha nem jön össze, ne erőltesd.
2014. jún. 1. 23:05
 7/15 A kérdező kommentje:
nem értem, miért kell ezt felfújni. Ti nők, nem mondjátok néha a pasitoknak, hogy "olyan jó lenne, ha szex után foglalkoznál még velem egy kicsit. Vagy gyakrabban hivnál szépnek"
2014. jún. 1. 23:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ezt nem tudod úgy közölni, hogy ne bántsd meg ehhez női trükkök kellenének:/
2014. jún. 1. 23:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Első lépésben keress egy olyan tulajdonságot amit utál benned vagy szeretne megváltoztatni. Így már alkuképes lettél. Te megváltozol, de cserébe kérsz egy szívességet, amit inkább meglepetésként tálalj. Elviszed magaddal ruhát venni kikeresed amit látni szeretnél rajta és megkéred, hogy próbálja fel. Próbáld úgy megválasztani a ruhákat, hogy neked is jó legyen és ő sem érezze magát kínosan azokban. ha felpróbálta természetesen legyél elájulva tőle és ezt mutasd is ki neki. Ne hidd el a többieknek, hogy ezzel megváltoztatod vagy nem fogadod el olyannak amilyen. Két ember egy kapcsolatban alkalmazkodik csiszolódik egymáshoz, de ez csak akkor működik, ha mindkét fél ugyanannyit változik. Valamit valamiért..
2014. jún. 2. 00:01
 10/15 anonim ***** válasza:
Én nem díjaznám ha a párom a konkrét öltözködési stílusomba kötne bele, amit véletlenül még szeretek is. Amúgy nem értem minek ez, nem szereted úgy ahogy van? Vagy fel akarsz vágni vele? Ebből nem jöhetsz ki jól...
2014. jún. 2. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!