Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kérhetem meg a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérhetem meg a barátnőmet, hogy kicsit legyen "ku. rvásabb"?

Figyelt kérdés
Néha túl szolid, túl egyszerű ruhákban jár. Nem kérek durvát, csak néha eressze el magát, egy harisnya+rövid farmer kombó már elég nekem. De néha olyan jó lenne, ha vadabbul öltözne, viselkedne. Hogy vegyem rá?
2014. jún. 1. 22:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha elkezd k.urvásabban öltözködni és kihívóan viselkedni, akkor meg hisztizni fogsz hogy a pasik legeltetik rajta a szemüket és ajánlatokat kap. Neked csak egy kirakatbábú kell, amivel villoghatsz, csak nehogy visszanyaljon a fagyi és az új stílusával találjon egy jobbat mint te.
2014. jún. 2. 00:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Mi a problémátok a kérdezővel? Mi a gond azzal, ha szeretné néha szexisebben felöltözve látni a barátnőjét?

Gondolom akkor ti nem bánnátok, ha a ti párotok mondjuk elkezdene igénytelenül, nektek nem tetsző módon öltözni, mert elfogadnátok "olyannak, amilyen".

2014. jún. 2. 11:13
 13/15 anonim ***** válasza:

12-es ez azért nem úgyanaz, a kérdező barátnője mindíg is így öltözött. A kérdező meg egyik napról a másikra kitalálja, hogy áá ez neki nem jó. Amúgy csak szerintem van különbség a "szexi" és "k@rvás" öltözködés között?

Azontúl a kérdező a kérdésében a viselkedésére is vonatkoztatja ezt nem csak az öltözékére. És nem úgy tűnik a kérdésből, hogy különösebben foglalkoztatná a párja mit szól mind ehhez. Lehet persze tévesen de nekem úgy tűnik a pasi csak fel akar vágni a barátnőjével azt meg lesz@rja a csaj mit akar.

2014. jún. 2. 12:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyébként a fő probléma a kérdezővel, h férfi... neki hiába is tanácsolnánk, hogy vezesse rá. Pl. dicsérjen meg egy merészebb szerkót rajta, vagy válogassanak együtt ruhát, mert nem tudná olyan finoman intézni, hogy ne legyen belőle veszekedés:/ Ha merészebben öltözik, dicséred, és ha látsz egy jó példát (de nem másik nőt!!!), akkor arra is rádicsérsz, ő nyilván meg akar neked felelni és változtatni fog.
2014. jún. 2. 15:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Az én exem meg pont az ellentéte volt a kérdezőnek. Kb már a normálisabb, visszafogottabb ruhadarabokon is problémázott, sőt az is probléma volt neki, hogy miért vagyok szőke, mert az kihívó szerinte. Kicsit dilis volt szegény, amikor eljött a nyár kb minden túl sok volt neki, amit felvettem, folyton bele akart szólni, szakítás is lett belőle. Úgyhogy tényleg csak óvatosan szólj neki és azt is hangsúlyozd, hogy neked így is nagyon tetszik, stb, mert különben megsértődhet.
2014. jún. 2. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!