Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérhetem meg a barátnőmet, hogy kicsit legyen "ku. rvásabb"?
Mi a problémátok a kérdezővel? Mi a gond azzal, ha szeretné néha szexisebben felöltözve látni a barátnőjét?
Gondolom akkor ti nem bánnátok, ha a ti párotok mondjuk elkezdene igénytelenül, nektek nem tetsző módon öltözni, mert elfogadnátok "olyannak, amilyen".
12-es ez azért nem úgyanaz, a kérdező barátnője mindíg is így öltözött. A kérdező meg egyik napról a másikra kitalálja, hogy áá ez neki nem jó. Amúgy csak szerintem van különbség a "szexi" és "k@rvás" öltözködés között?
Azontúl a kérdező a kérdésében a viselkedésére is vonatkoztatja ezt nem csak az öltözékére. És nem úgy tűnik a kérdésből, hogy különösebben foglalkoztatná a párja mit szól mind ehhez. Lehet persze tévesen de nekem úgy tűnik a pasi csak fel akar vágni a barátnőjével azt meg lesz@rja a csaj mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!