Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kérhetem meg h törölje magát társkeresőről?
Erre van a beállítás legtöbb oldalon hogy:
Kapcsolatban: Igen/nem
Vagy valami ilyesmi.
Szerintem semennyi idő után. Ha a kapcsolatotok olyan jóra sikerül, akkor magától úgyis fogja törölni, vagy egyszerűen csak nem megy fel.
Azt úgyis fogod érezni, hogy mennyire szeret téged.
Mellékesen a féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban. A féltékenység tönkre teheti a kapcsolatodat.
Szóval csak így féltékenykedj! :)
Én nem akarok féltékenykedni, csak ha igazán komolyan szeretne tőlem vmit meg komolyan gondolja h velem akar lenni akkor nem értem miért lép fel. Am nem függő, mert írta itt vki, ő is nemrég regisztrált.
Lehet am a kettes válaszolónak lesz igaza hagynom kell h magától törölje magát. Csak tartok h talál egy másik lányt, én meg idő előtt belezúgok, mivel már most nagyon tetszik és sokat gondolok rá.
am köszi a válaszokat :)
Én a párommal nem társkeresőn ismerkedtem meg, de mindketten regisztrálva voltunk több helyen is. Én kb. 1 héttel azután töröltem magam, hogy összejöttünk. Hogy ő törölte-e magát, azt nem tudom, ugyanis nem kérdeztem! Bízom benne. Erről szól a kapcsolat: a megelőlegezett bizalomról!
Ha meg akar csalni, törli a regisztrációját, és csinál egy új profilt, aztán úgy ismerkedik, ahogy neki tetszik. Inkább olyanná kell alakítani a kapcsolatot, hogy eszébe se jusson mást keresni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!