Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan lánnyal, akinek volt már valaha életében egy éjszakás kalandja?

Figyelt kérdés

2022. okt. 4. 20:49
 51/92 anonim ***** válasza:
32%
Visszaforditom a kerdest. Holgyek hogy tudtok azzal egyutt elni hogy pasitok elottetek mar megdugott minimum 20-30 lanyt, es lehet most is csal meg huzogatja a csajokat A Tinderen (is)
2022. okt. 7. 10:44
 52/92 anonim ***** válasza:
80%

#51!

Ez nem a kérdés megfordíása! Te már beleírtad az előítéleteidet is.

2022. okt. 7. 10:52
 53/92 anonim ***** válasza:
100%

Én fordítom meg a kérdést!

"Összejönnétek olyan sráccal, akinek eddig semmilyen szexuális kapcsolata nem volt, és eddig nem sikerült becsajoznia?"

2022. okt. 9. 18:29
 54/92 anonim ***** válasza:
75%
Nyilván, ha olyan híre van a pasinak, hogy a legyet is röptében, az nekem sem kéne. Hiába hiszik a férfiak, hogy minél több nőt dugnak meg az annál menőbb, ez a nőknek sokkal inkább hátrány, kerülendő kategória. De ennek az ellenkezője is igaz. Ha sokáig szűz marad a srác nálam az is gáz. Szóval azt mondanám jelenleg a két nem megítélése ebben a kérdésben sokkal kiegyenlítettebb, mint a férfiak gondolnák.
2022. okt. 10. 05:34
 55/92 anonim ***** válasza:
0%
Mégis a röptén lógnak a nők, és a női kamukkal ellentétben nem gagyi nők, hanem tök normális "szomszédlány" típusok is, és ugyanezek is ugyanúgy lógnak az agresszív, prosztó, drogos, alkoholista, stb. pasikon is.
2022. okt. 10. 07:02
 56/92 anonim ***** válasza:
19%

Sajnos az 55-nek van igaza. Egy személyes történet:

Volt egy osztálytársam, egy amolyan igazi vagány srác, aki egyúttal a "jajjdeédes" kategória volt a csajoknál - akik persze olvadtak is érte. Egyszer összefutottam vele véletlenül, beszélgettünk egy kicsit, és persze szóba jöttek a csajok.

Mesélte, hogy most éppen gondban van, mert egy kávézó három pincérnője közül MEGVOLT MIND A 3! És hogy most a csajok egymást ölik, kivannak lelkileg és versenyeznek egymással. Még mutatta is az egyik üzenetét, hogy ő akkor is küzdeni fog érte (!) és együtt kell lenniük, mert ő így meg úgy szereti.

Ismétlem: ezt egy csaj írta neki, akinek megdugta két kolléganőjét is.

Szóval ne haragudjatok, de én is ezt láttam világéletemben, hogy ha egy srác vonzó, akkor igenis bármit megtehet, akkor is akarják majd a nők, sőt, némelyiküknek ez még kifejezetten tetszik is.

És hány de hány ilyen esetet láttam már egész életemben...

2022. okt. 11. 14:04
 57/92 anonim ***** válasza:
93%
#56 milyen vígan bizonygatja még üzenetekkel is alá támasztva ez a fiúka, hogy mekkora olcsó r.banc:D
2022. okt. 11. 16:16
 58/92 anonim ***** válasza:
24%

Nem. Ő egy sikeres férfi a nőknél.

Az olcsó r.banc férfi megfelelője a szűz lúzer srác.

Hiába fiúkázod meg próbálod leszólni, attól még muszáj leszel elfogadni a tényt, hogy az ilyen emberek férfiak, akik sikeresek a nőknél. Irigyeltem? Naná!

2022. okt. 12. 11:23
 59/92 anonim ***** válasza:
22%
Az utolsó kommentek igaz szavak. Tényleg ez van. A többi csak mese.
2022. okt. 12. 11:31
 60/92 anonim ***** válasza:
76%

# 58 attól mert te is r*banc akarsz lenni, nem lesztek népszerűbbek, sőt a legtöbb ember szemében csak kiélt közhasználati tárgyak vagytok, akiket a lányok párszor meg dugnak, amíg nem uncsi és mentek a szemétbe.

Ez aztan büszkeség

2022. okt. 12. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!