Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan lánnyal, akinek volt már valaha életében egy éjszakás kalandja?

Figyelt kérdés

2022. okt. 4. 20:49
 31/92 anonim ***** válasza:
19%

Igen 29-es. Ez szintén biológia. Nem véletlen, hogy egész történelmünkben a szüzesség érték volt, a "legféltettebb kincs" ugye. Kultúrától, vallástól függetlenül. Nyilván ebből eredően minél több férfi élvezett már bele egy nőbe, az a nő annál kisebb értéket képvisel. Az ösztönöket nem tudjuk kijátszani.

Tudom, hogy ez fájó dolog, de attól még ez van.

2022. okt. 5. 12:57
 32/92 anonim ***** válasza:
0%
31. látod milyen sok nőnek fájt, 0%-ra le lett szavazva
2022. okt. 5. 13:21
 33/92 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nem fáj. Szerintem egyszerűen csak betegek vagytok.
2022. okt. 5. 13:22
 34/92 anonim ***** válasza:
0%
A liberális hedonista életvitel elpusztít. Majd rájönnek azok is, akik itt az erkölcstelenséget védik. A himsovinizmus pedig a természet rendje. Ellentétben a korcs feminista nöuralommal.
2022. okt. 5. 13:59
 35/92 anonim ***** válasza:
90%
Ezért nem lesz soha nőtök. Se szűz, se kalandor.
2022. okt. 5. 14:00
 36/92 anonim ***** válasza:
0%
Köszi volt már nem is egy, tartós. Te meg fizessél csak érte. Jó utat a nemi gondozóba gyökér.
2022. okt. 5. 14:04
 37/92 anonim ***** válasza:
76%

Férjes asszony vagyok és anya. Nem kell fizessek a szexért.

A gyökér.

2022. okt. 5. 14:14
 38/92 anonim ***** válasza:
97%

#31 "Nyilván ebből eredően minél több férfi élvezett már bele egy nőbe, az a nő annál kisebb értéket képvisel."

Én itt csak azt látom, hogy a férfiak annyira koszos korcsnak számítanak, hogy csökken egy nő értéke, amint hozzájuk érnek:D

2022. okt. 5. 15:43
 39/92 anonim ***** válasza:
84%
#39 Ajaj, szűz fiúka féltékeny, amiért mi annyi palit kurogatunk, amennyi jól esik:D
2022. okt. 5. 20:34
 40/92 anonim ***** válasza:
100%

"Nem véletlen, hogy egész történelmünkben a szüzesség érték volt, a "legféltettebb kincs" ugye. Kultúrától, vallástól függetlenül. Nyilván ebből eredően minél több férfi élvezett már bele egy nőbe, az a nő annál kisebb értéket képvisel."

Ez addig volt igaz, amikor még nem volt elterjedve a fogamzásgátlás.

Ma már csak annak nagy érték a szüzesség, aki maga is szűz és fél, hogy felsül az első szexnél.

Fura lenne elvárni egy 30 feletti nőtől, hogy szűz legyen.

2022. okt. 5. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!