Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan lánnyal, akinek volt már valaha életében egy éjszakás kalandja?
#10 de, mindegy.
A fiúkák nagyon könnyűek, szerencsére annyit dugok meg közülük, amenyi jól esik.
11. mármint... ők dugnak meg téged...
majd sok szerencsét a boldog, hosszú kapcsolatodhoz
kinek kell egy 33 éves egyéjszakás nő komolyabb kapcsolatra?
ott már erősen lefőtt a kávé
#14!
Egy éjszakás kaland nem csak ismeretlennel lehet.
Lehet, hogy volt már ilyen párom, de mivel nem mesélt róla, mert eleve nem vagyok kiváncsi az előttem lévő szexuális életére, ezért nem tudhatom, hogy volt-e ilyen kalandja.
#12 nem, arra a másfél percces vergődésre, amit ti le toltok, ne mondjátok, hogy meg dugtok bárkit is:D
Nem véletlen mondtam, hogy a kis hímribik vannak meg dugva
Azért nyilván attól is függ, hogy kihez szól ez a kérdés. Ha a 25 éves jóképű sármőrről, aki sokat keres és lakása is van - na ő megteheti, hogy válogasson. A béta külsejű csóró mamahoteles viszont muszáj lejjebb adnia az elvárásait, mert nem jut más.
A kérdésre válaszolva: Engem taszít, ha egy nőnek sok pasija volt. Ha egyéjszakás, ha néhány hetes, tökmindegy milyen címszóval. Ha 1-nél több pali járatta meg benne a farkát, akkor max csak szexre kell.
Igen, én nem próbálom megtagadni a hímsovén ösztöneimet, hanem elfogadom a biológiai programunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!