Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan lánnyal, akinek volt már valaha életében egy éjszakás kalandja?

Figyelt kérdés

2022. okt. 4. 20:49
 41/92 anonim ***** válasza:
0%

"Fura lenne elvárni egy 30 feletti nőtől, hogy szűz legyen."

ki akar 30 feletti nőket? :D

2022. okt. 5. 20:45
 42/92 anonim ***** válasza:
9%

30 feletti nőktől nyilván nem szokták elvárni. Viszont nem is szoktak beléjük már annyira szerelmesek lenni, és a családalapítás szempontjából sem éppen ők az elsőszámú jelöltek. Az idő és a partnerek múlásával egyre kevésbé lesznek szerelmesek az emberek.

Apropó, amúgy miért is kezdtek el személyeskedni? Szerintem senki nem bántott titeket. Véleményt nyilvánítottunk egy témában.

Puszi!

2022. okt. 6. 05:51
 43/92 anonim ***** válasza:
81%
40 ledzek,van egy két férfi,aki szerelmes belém.Van,aki 20 éve az.Szép voltam tizenevesen,szép vagyok most is.Válogathatok,ha ugy tartja kedvem.
2022. okt. 6. 09:25
 44/92 anonim ***** válasza:
11%
Vannak kétségeim a 43as komment valóságtartalmát illetően (és afelől is, hogy valóban nő írta :)), de nem fogok veszekedni. Érezd jól magad!
2022. okt. 6. 10:03
 45/92 anonim ***** válasza:
27%
Ha csak 1-2 kalandja volt az belefér de ha a (kis túlzással persze) fél város átment rajta egy éjszakás kaland címszóval az már zavarna. A legjobban annak örülnék ha én lennék neki az első de tudom, hogy neki is vannak vágyai így ha pár kalandja volt az oké.
2022. okt. 6. 10:15
 46/92 anonim ***** válasza:
26%
Én szivesen lennék egy csaj 27. pasija pl, nekem izgalmas, hogy mennyi f@szt próbált már ki
2022. okt. 6. 18:02
 47/92 anonim ***** válasza:
0%
ha 27-et bevall, az azt jelenti, hogy egy kisebb város átment rajta
2022. okt. 6. 18:22
 48/92 anonim ***** válasza:
84%
#47 jó kicsi város az, kis féltékeny
2022. okt. 6. 18:51
 49/92 anonim ***** válasza:
87%

43-as vagyok.

Elhiszem,hogy szerintetek egy harmincas nő úgy néz ki,mint a vasorrú bába,de azért jópáran tartjuk magunkat.A húsz éves takony gyerekektől kezdve az idősebb korosztályig kaphatnek szexre,komoly kapcsolatra férfit.Nem vagyok világszépe,de adok magamra.És nekem még hírem is volt.Tudja sok mindenki aki udvarolna.Mégse érdekli őket.Akit meg igen,az elkerül.

2022. okt. 6. 20:31
 50/92 anonim ***** válasza:
100%
a kérdésre: igen.
2022. okt. 6. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!