Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan lánnyal, akinek volt már valaha életében egy éjszakás kalandja?

Figyelt kérdés

2022. okt. 4. 20:49
 21/92 anonim ***** válasza:
0%
Ha 10-nél*
2022. okt. 5. 07:52
 22/92 anonim ***** válasza:
75%

Súgom halkan, hogy már szinte az összes nőnek volt egyéjszakás kalandja. Még a szalvétás szájhúzogatós keresztény jókislányoknak is.

A hormonok ugyanúgy dolgoznak mindenhol.

Szóval azt alapján szelektálni hogy volt-e egyéjszakás kalandja vagy sem elég nagy ostobaság.

2022. okt. 5. 07:54
 23/92 anonim ***** válasza:
20%
22. magyarul azt mondod, hogy minden nő .......?
2022. okt. 5. 07:55
 24/92 anonim ***** válasza:
88%

Nekem volt pár,mégis van 16 éve tartós kapcsolatom.Tudja rólam szinte mindenki,mégis találnek tartós kapcsolatra part,ha keresnék.És nem a legaljákat.

És igaza volt az egyik valaszolónak,nem kell megallni a féefiaknak,és akkor nem dugják meg a nők.És egyéjszakásban nem mindenki idegen,párat ismertem régebbről.

2022. okt. 5. 08:20
 25/92 anonim ***** válasza:
86%
Nem egy nagy kunszt a random szex szerintem. Nekem is volt egyéjszakásom, nyilván nem zavar nőknél se, legalább nem egy fapina és élvezi az életet és a szexet is őszintén. Tudja mire vágyik a teste, azt utálom, ha nekem kell kitalálni, mert egy nő gátlásos, meg szégyenlős, meg kb úgy tesz, mintha szégyelné magát a szexet és nem tudja elengedni se magát... mert hogy mit szólnak mások? Mert most valaki magáért szexel vagy azért, hogy a szomszéd Mari néni bólogasson, hogy milyen erkölcsös, szánalmas az ilyen. Ugyanilyen a párválasztás, az ilyen nők tuti nem fognak az erkölcscsősz férfiak után rohangászni, hanem a hasonló kalibert keresik, pl engem.
2022. okt. 5. 08:20
 26/92 anonim ***** válasza:
84%

Aztan honnan tudod hogy milyen kalandja volt elotted? Egyebkent sincs hozza semmi kozod.

Melyik mai fiatal lanynak nem volt mar futo kalandja???

Hagyd mar a hulyesegeid

2022. okt. 5. 09:22
 27/92 anonim ***** válasza:
91%

Nyilván büntetőjogi felelősségem tudatában max a 3. randim kötelezően válaszolok az alábbi kérdésekre: hány évesen vesztettem el, hány férfival feküdtem le, nemzetiségük ha esetleg volt külföldi, volt-e kalandom.

Biztos hogy nem.

Ahogy én se kérdezek ilyet ismerkedéskor a férfitól. Mégis, mi közöm hozzá? És neki mi köze hozzá, én 14 éve egy nyári estén kivel romantikáztam?

Miért merülne fel megcsalás egy hosszú távú kapcsolatban, ha mondjuk 3 év szingliség alatt 2 férfival lefeküdtem? Hogy függ ez össze?

2022. okt. 5. 09:38
 28/92 anonim ***** válasza:
10%

Nagyon egyszerű a képlet:

Mindenkinek joga van olyan elvárásokat támasztani, amilyeneket akar. Aztán, hogy kinek milyen lehetőségei vannak, az egyénfüggő. Aztán ha mázlid van, az elvárások találkoznak a lehetőségekkel.

De előre szólok, ha elmúltál 20 éves, és átlagos béta fickó vagy, akkor szép szűzlányra ne nagyon fájjon a fogad, mert a szinted alapján az neked nem jár!

2022. okt. 5. 09:39
 29/92 anonim ***** válasza:
0%
28. tehát látod azért te is, hogy a szép szűzlány egy magasabb szintet képvisel
2022. okt. 5. 09:43
 30/92 anonim ***** válasza:
82%
Egy szép 30-as szűzfiú meg aztán főleg.
2022. okt. 5. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!