Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan lánnyal, akinek volt már valaha életében egy éjszakás kalandja?
Súgom halkan, hogy már szinte az összes nőnek volt egyéjszakás kalandja. Még a szalvétás szájhúzogatós keresztény jókislányoknak is.
A hormonok ugyanúgy dolgoznak mindenhol.
Szóval azt alapján szelektálni hogy volt-e egyéjszakás kalandja vagy sem elég nagy ostobaság.
Nekem volt pár,mégis van 16 éve tartós kapcsolatom.Tudja rólam szinte mindenki,mégis találnek tartós kapcsolatra part,ha keresnék.És nem a legaljákat.
És igaza volt az egyik valaszolónak,nem kell megallni a féefiaknak,és akkor nem dugják meg a nők.És egyéjszakásban nem mindenki idegen,párat ismertem régebbről.
Aztan honnan tudod hogy milyen kalandja volt elotted? Egyebkent sincs hozza semmi kozod.
Melyik mai fiatal lanynak nem volt mar futo kalandja???
Hagyd mar a hulyesegeid
Nyilván büntetőjogi felelősségem tudatában max a 3. randim kötelezően válaszolok az alábbi kérdésekre: hány évesen vesztettem el, hány férfival feküdtem le, nemzetiségük ha esetleg volt külföldi, volt-e kalandom.
Biztos hogy nem.
Ahogy én se kérdezek ilyet ismerkedéskor a férfitól. Mégis, mi közöm hozzá? És neki mi köze hozzá, én 14 éve egy nyári estén kivel romantikáztam?
Miért merülne fel megcsalás egy hosszú távú kapcsolatban, ha mondjuk 3 év szingliség alatt 2 férfival lefeküdtem? Hogy függ ez össze?
Nagyon egyszerű a képlet:
Mindenkinek joga van olyan elvárásokat támasztani, amilyeneket akar. Aztán, hogy kinek milyen lehetőségei vannak, az egyénfüggő. Aztán ha mázlid van, az elvárások találkoznak a lehetőségekkel.
De előre szólok, ha elmúltál 20 éves, és átlagos béta fickó vagy, akkor szép szűzlányra ne nagyon fájjon a fogad, mert a szinted alapján az neked nem jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!