Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik újszülöttel egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik újszülöttel egyedül maradtak mikor kerestek és mikor találtak újra párt?

Figyelt kérdés
Leginkább olyanok válasza érdekel, akinek volt saját egzisztencia, viszont szexuálisan nagy volt az étvágyuk a szülés előtt és nem szeretnek egyedül lenni. A szülés után mennyivel kezdtetek el keresni és mikor találtatok párt? Egyáltalán ilyenkor érdemes komolyat vagy nem? Mennyire nehéz így normális párt találni? Sokszor úgy érzem, jó lenne csak szexre összejárni valakivel vagy valamelyik exemmel találkozgatni, mert baba mellett nem férne bele egy új kapcsolat kialakítása, és szüleim is vidékiek, segítségem sem sok van, így randizni is korlátozottan tudok. Persze inkább egy rendes társra vágyom, de félek, arra várnom kell pár évet, és attól is félek, hogy ha mégsem működik, és pár év múlva szétmegyünk, abban majd a gyerek sérül. Most két és fél hós a pici, nem tudom, jó ötlet lenne-e ismerkedni vagy várjak még inkább. Egyébként kimondottan csinos szép nőnek tartanak.
2022. okt. 4. 11:10
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
70%

erre nem garancia a várakozás.

Én 8 éves kapcsolat (ebből az utolsó 5 hónap házasság) után, 31 évesen, 12 hetes terhesen kaptam meg, hogy másba szeretett bele a férjem....

A 8. hónapban el is költözött.

2022. okt. 4. 14:00
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
Kielégülésre tényleg jobb egy vibrátor. Kapcsolat meg... remélem találsz majd, de ez elég szar életnek hangzik.
2022. okt. 4. 16:26
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
Részvétem....
2022. okt. 4. 20:50
 14/21 anonim ***** válasza:
36%
Ha lenne egy 2és fél hónapos gyerekem, meg most lett volna vége a kapcsolatomnak, a dugás lenne az utolsó, ami eszembe jutna. Biztos, hogy kellett neked gyerek?
2022. okt. 5. 00:15
 15/21 anonim ***** válasza:
13%
Vállalva a lepontozást, de szüléstől undorodó nőként: úgy is csinosnak mondanak, hogy nőtt benned egy másik ember, kinyújtotta a tested, szétnyomta a szerveid aztán szétszakított, mikor kijött?
2022. okt. 5. 00:28
 16/21 anonim ***** válasza:
66%

15#, ez nem törvényszerű. Rajtam nyoma sincs a szülésnek. Igaz, kellett egy év kb, hogy teljesen visszarndeződjek, de azóta nem látszik sehol semmi. "

kinyújtotta a tested, szétnyomta a szerveid " Ez kb a túlsúly után lefogyókra is igaz, de azért általában van párjuk

2022. okt. 5. 00:46
 17/21 anonim ***** válasza:
33%
Álmodj királylány....:D
2022. okt. 5. 01:15
 18/21 anonim ***** válasza:
9%
Itt van a különbség férfiak és nők között. Sok férfi hosszú évekig él egyedül, akár szexkapcsolat nélkül is. De a nők már újszülött gyerekkel dugópajtit keresnek, röhejes. :))
2022. okt. 5. 01:22
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Ja, itt mindenki kivétel, mindenki szebb szétszakadás után. Az én ismerősi körömben hajhullás, fogászati problémák, tönkrement alak, de itt mindenki tökély.

Kitalálom, havi 1.5 milliót keresel, a hajad fenékig ér, és kékesszürkészöld a szemed színe.

2022. okt. 5. 18:48
 20/21 anonim ***** válasza:
49%

Hugomnak 2éves volt a lanya amikor elkezdett randizni. A második találkozóra mondta a srácnak,hogy elviszi. Mert tetszik vagy sem ők ketten együtt járnak. Azóta megházasodtak és saját lakást vettek.

Létezik am egyedülálló szülöknek tervezett tarskereső ahol te is egyedülálló apukákkal ismerkedhetsz akinek hasonlók a prioritásai mint neked. Lényeg,hogy ne titkold el, aki akarja az úgyis elfogadja.

Egy anyukának azért sok előnye van, pl.felelősségteljesebb,gondokodó stb, sok férfinak bejön,hogy nem csak a hétvégi buli meg a pia meg az élj a mának megy..

2022. nov. 8. 11:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!