Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha alacsonynak születik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha alacsonynak születik egy férfi akkor ő teljesen kiesik a nők spektrumából a társkeresés során?

Figyelt kérdés
Mindenki mond mindent, hogy mennyi dolgot tud tenni magáért az ember , de a magasság amivel születik az ember és ha alacsonynak születik akkor hiába kondizik, hiába öltözködik jól , hiába humoros, hiába bármi , akkor is csak ránéz majd a legtöbb nő és legyint, hogy alacsony és számba se veszi
2022. szept. 29. 17:15
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
91%
Ne fáradj #30, mindjárt neked is megszakérti ez a zsebczeizel hogy nálatok is mindenki félredugott 🤦🤡
2022. szept. 29. 20:24
 32/36 A kérdező kommentje:

Te írtad , hogy mi történt én csak reflektáltam rá. Ha azt írod, hogy elsüllyedt a vízben a kocsid akkor az a víz nem lehet 20 cm mély.

2022. szept. 29. 20:51
 33/36 A kérdező kommentje:

Ők sem egy apától voltak

2022. szept. 29. 20:52
 34/36 anonim ***** válasza:
33, persze, itt senki nem egy apától van 😁 az nem opció, hogy egyszerűen annyira kevert a genetikánk, hogy bármit dobhat a gép, kis túlzással. Csak az én genetikámban van minimum 4 különböző nemzetiség. És ez csak amit ükszülőkig tudok. Ki tudja még mi lenne, ha az ember visszább fejtené.
2022. szept. 30. 01:29
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Frászt.
2022. szept. 30. 09:50
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Kinek a rosszabb és nehezebb a helyzete a társkeresésben? Alacsony pasinak vagy a kövér nőnek? Az alacsony pasinak! Kövér nő is előbb talál párt magának mint az alacsony pasi és a kövér nő álmodozhat sportos kosaras pasikról de az alacsony pasi meg fogja be a száját és ne válogasson. Kettős mércének hívják. Ha nem hiszitek el hogy a kövér nők kosaras magas pasikról álmodoznak van kérdés itt gyakorin erről és szerintem troll kérdés.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Azt a kérdést nem találtam meg de ezek is hasonlóak.

2022. okt. 5. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!