Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha alacsonynak születik egy férfi akkor ő teljesen kiesik a nők spektrumából a társkeresés során?
De ti milyen nők vagytok? Jól néztek ki? Átlagosak? Csúnyák?
Őszintén!
Itt is rengetegszer látom, hogy degradálják és férfinak se nézik a 170 vagy alatti férfiakat, társkeresőkön meg pláne
13, húgom enyhén túlsúl, os szép arccal, nekem átlagos az alkatom, a többségnek tetszem. Az unokatesóm párja mikor összejöttek szép alkatú volt, azóta hízott kicsit, átlagosan szép arc, nem egy észlény, de vállalható. Unokatesóm ugyanez a szint.
De, máris kibújt a szög a zsákból. Tehát csak a szép nő a nő. Te nem akarsz jól teljesíteni semmiben, miközben kiemelkedő társat akarsz?
Nem bújt ki semmi a zsákból. Csak tapasztalatom szerint ha egy férfi 170 centis akkor nagy átlagban neki csak csúnya vagy maximum átlagos nő járhat még ha ő felül is teljesít.
15.-re a kérdezőnek.
15/16 A kérdező kommentje:
Itt is rengetegszer látom, hogy degradálják és férfinak se nézik a 170 vagy alatti férfiakat, társkeresőkön meg pláne
ÉS???
Te az itt trollkodó kisgyerekek, meg lelakott tehenek kommentjeire adsz?
Társkeresők...pfff...ott meg csak a lóvéd számít.
Jártál te már házon kívül? Körbe is szoktál nézni vagy csak lesütött szemmel sétálsz? Én komolyan nem értem az ilyen embereket mint a kérdező.
Hallod, én bemegyek például egy forgalmas plázába, egymás után látom az alacsony férfiakat nőkkel. Többnyire a nő is alacsony szokott lenni. A múltkor olyat láttam, hogy a pasi még nálam is picibb volt (én vagyok a 162centis nő) és a csajával ment kézenfogva, aki egy fejjel magasabb volt nála. Ugyanígy látok kevésbé esztétikus kinézetű embereket is párban. Tehát én nem értelek titeket akik itt rinyáltok, hogy "csúnya vagyok, alacsony vagyok, biztos ezért nincs nőm". Ti szerintem valami izolált álomvilágban élhettek, de hogy nem a valóságban az 100%. Menj már ki az utcára, keress barátokat, hobbikat, és meglátod mi a valóság. Rengeteg elhízott, csúnyácskább, alacsony, sőt testi és értelmi fogyatékos embereknek is van párjuk. Lehet még te is találnál valakit. De ha csak és kizárólag a külsőségekre mész akkor felesleges itt bármi tanácsot is adni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!