Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha alacsonynak születik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha alacsonynak születik egy férfi akkor ő teljesen kiesik a nők spektrumából a társkeresés során?

Figyelt kérdés
Mindenki mond mindent, hogy mennyi dolgot tud tenni magáért az ember , de a magasság amivel születik az ember és ha alacsonynak születik akkor hiába kondizik, hiába öltözködik jól , hiába humoros, hiába bármi , akkor is csak ránéz majd a legtöbb nő és legyint, hogy alacsony és számba se veszi
2022. szept. 29. 17:15
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Vannak alacsony nők is, ott érdemes próbálkozni, nem a 170+ nőknél.
2022. szept. 29. 17:20
 2/36 A kérdező kommentje:
Sose próbálkoztam 170+ nőknél , de sok esetben egy 155 centis nő is azzal jön, hogy nála 180 centinél kezdődik a férfi , hiába 1 fejjel alacsonyabb
2022. szept. 29. 17:25
 3/36 anonim ***** válasza:
45%

Irígylem a problémádat.

Egyedül a magasságod a gond, de minden más rendben van. Van minőségi kocsid, minőségi lakásod, jó fizetésed, sportos tested, nagy farkad, humoros vagy, művelt,...

2022. szept. 29. 17:29
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

Barátnöm férje pl 165cm körül van. Férjem is nagggyon max 170.

Mi számít alacsonynak?!

2022. szept. 29. 17:44
 5/36 anonim ***** válasza:
70%

Kár a 3ast lehúzni. Az irónia jó és jó helyen lett használva.

A párom 168, húgom párja szintén kb ennyi. Nálam nem magasabb. Az unokatesóm alacsonyabb nálam. Én 168 cm magas vagyok.

Szóval kérdező, úgy érzed valóban minden más jó amit és ahogy csinálsz?

Jó munkád van, jó helyen laksz, meg van a saját stílusod és az jól is áll, adsz a külsődre és vidám, jótermészetű, jó társaság vagy? Magabiztos vagy és tudod mit kell mondani, jól olvasol másokban és jól alkalamzod a szociális képességeidet, jól alakítod a kommunikációs stílusod a beszélgetőpartnerhez, közösséghez?

Ez mind remekül működik és gyakran jársz olyan társaságba ahol nyitsz idegen emberek felé, tág és aktív a szociális hálód?

Nehéz elhinnem.

2022. szept. 29. 17:46
 6/36 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy én ezekkel mind rendelkezek, nem is értem honnan veszitek.

De amíg egy férfi aki 190 centisnek születik annak egyből könnyű dolga van ha nem tesz kifejezetten ellene, pl elhízással, igénytelenséggel, stb. , bár még az elhízás is bizonyos mértékig megengedett mert ha egy férfi magas akkor lehet pocakosabb is

Egy 170 centis férfi viszont egyből nagy hátránnyal indít és 10x annyit kell tudnia mint egy 190 centis férfinek de még akkor is van aki lepattintja mert alacsony

2022. szept. 29. 18:00
 7/36 anonim ***** válasza:
79%

6, ez ilyen. De, te azt írtad, hogy mindegy is milyen a férfi, ha alacsony a nők többsége eleve ejti.

"akkor hiába kondizik, hiába öltözködik jól , hiába humoros, hiába bármi"

Honnan tudod, hogy hiába bármi, ha te eleve nem vagy abban a helyzetben, hogy ezeket "birtokold"?

Honnan tudod, hogy mennyit javítana a helyzeteden?

Egyébként párom és a húgom párja is 10-15 kiló plusz súllyal fut. Az unokatesóm meg kevesebb, mint 200 ezret keres és otthon él.

Elméletben jól hangzik ez az "alacsonyak mind nő nélkül halnak meg akkor is ha amúgy tökéletesek", csak a valóság az, hogy alacsony és egyéb hátránnyal bíró férfi is találhat párt. Sőt maga a helyzet egyáltalán nem ritka. Csak nem árt, ha van mellette valami, amiben kiemelkedő.

2022. szept. 29. 18:05
 8/36 A kérdező kommentje:

Na de ez az, hogy egy 170 centis férfinek ahhoz, hogy csúnya vagy átlagos nőt kapjon ahhoz is átlag felett kell teljesítenie minden téren, sportos alkat, jó öltözet, humorosság, stb stb.

2022. szept. 29. 18:14
 9/36 anonim ***** válasza:
77%

Most írtam, hogy a párom se teljesít jól a külső terén pl. Az unokatesóm meg anyagilag 0.

Valamiben kell jónak lenni, nem mindenben. Ahogy minden embernek, aki választani akar társat és nem csak aki jut alapon.

A magas előnnyel indul, mert magas, a gazdag előnnyel indul, mert gazdag. Aki genetikailag vékony alkat, előnnyel indul, mert tuti nem hízik el és látványosabb a meglevő izomzata is minimális testzsír mellett. És lehetne sorolni.

A világ így működik. Ha semmi nem adatott meg születésedtől fogva, akkor tenned kell érte. De, máris előrébb vagy, mint egy rákos beteg, vagy súlyos autoimmun beteg, vesebeteg, végtag hiányos, törpe növésű, autista, vagy vak. Pedig ezek nagyrésze is genetika. Ezekben meg te nyertél.

2022. szept. 29. 18:19
 10/36 anonim ***** válasza:
26%

8.-ra, a kérdezőnek.

Oké, és mit ér valaki a 190 centivel, ha minimálbéres melós, vagy kövér, vagy az anyjánál lakik, és buszozik, vagy 2 értelmes szót nem képes kinyögni egy nőnek, vagy bébiuborkája van a nadrágban?

2022. szept. 29. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!