Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha alacsonynak születik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha alacsonynak születik egy férfi akkor ő teljesen kiesik a nők spektrumából a társkeresés során?

Figyelt kérdés
Mindenki mond mindent, hogy mennyi dolgot tud tenni magáért az ember , de a magasság amivel születik az ember és ha alacsonynak születik akkor hiába kondizik, hiába öltözködik jól , hiába humoros, hiába bármi , akkor is csak ránéz majd a legtöbb nő és legyint, hogy alacsony és számba se veszi
2022. szept. 29. 17:15
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Nyilván vannak kivételek, a lottót is megnyerik pedig mennyire rá az esély? Mintha azt mondanád, hogy lottózzak hátha nyerek mert mások is nyernek.. hát igen több millióból 1 vagy még kevesebb attól függően melyik fajtáról beszélünk.
2022. szept. 29. 18:47
 22/36 anonim ***** válasza:
36%

21.-re, a kérdezőnek.

1.: Nyomorult incel vagy.

2.: Mekkora erőfeszítés, hogy heti 2X fuss, vegyél férfi ruhát, meg menj el társaságba?

2022. szept. 29. 19:08
 23/36 A kérdező kommentje:

Tehát valaki alacsony az incel, köszönöm

Szerinted női ruhában járok?

2022. szept. 29. 19:21
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező reménytelen, ne válaszoljunk tovább...
2022. szept. 29. 19:36
 25/36 anonim ***** válasza:
53%

Valahol igazad van.

Őszintén: Én sem vagyok magas nő a 163 cm-el, de 175 cm alatt csak akkor jönnék össze valakivel, ha valamiben nagyon de nagyon megfog. Namost ehhez az kell, hogy esélyt adjak, ami kb. olyan mint a kövér lányok esete, akik hasonlóan nehéz helyzetben vannak, ugyanis hacsak valakinek nem kifejezetten ez az ideálja, akkor minimális az esélyük.

Az egyik öcsém 190+ cm magas, a másik akkora, mint én. Az alacsony még csak 17 éves (de esélyes, hogy már nem fog nőni) és őt is ugyanez foglalkoztatja ami téged. Épp miatta már gondolkodtam ezen sokat és ha őszinték vagyunk, akkor a magasabb férfiak sokkal nagyobb eséllyel indulnak a legtöbb lánynál. Ez persze nem jelenti azt, hogy semmi esélyük, mert a sógorom öccse se magasabb nálam mégis talált egy hozzá illő alacsony lányt :)

2022. szept. 29. 19:50
 26/36 A kérdező kommentje:

Egyiket a postás hozta össze?

2022. szept. 29. 20:01
 27/36 anonim ***** válasza:
#26 a genetika tele van meglepetésekkel. Az apám 172 cm, az öccse kb 190. És nem a postásé egyikük sem, full egyformák arcra. Viszont még egy szempontból megviccelte őket a genetika, a 67 éves apámnak megvan az összes haja, az 54 éves öccse a huszas évei elején elkezdett kopaszodni, kb 30 éves kora óta tökkopasz. A nagyapám alacsony és szintén kopasz volt fiatalon. Egyik fia ezt kapta, a másik meg azt az előnytelen tulajdonságaiból 🤭
2022. szept. 29. 20:08
 28/36 A kérdező kommentje:

Nos ott bizony félrekamatyolt az öreglány, azonos szülőktől - rendellenségen kívül - nem lesz 172 centis és 190 centis gyerek.

2022. szept. 29. 20:11
 29/36 anonim ***** válasza:
53%
#28 Kinek képzeled magad hogy úgy írsz a nagyanyámról hogy "félrekamatyolt az öreglány"? Te hulladék. Gratulálok. Ismét kiderült hogy nem a külsővel van gond a magadfajtáknál hanem a rohadó belsővel...
2022. szept. 29. 20:16
 30/36 anonim ***** válasza:

28, az unokatesóm cirka 164 cm, a nagyobbik bátyja 180 körül volt, valamivel fölötte, sajnos rákban fiatalon elhunyt, a középső is közel 180, pár centivel van alatta.

Ilyen a genetika. Szintén egy apától.

Nálunk ugyan nem a magasság a nagy különbség, de én se úgy nézek ki a külső jegyeket figyelmbe véve, mint a testvéreim. A húgom és a nővérem hizasra elég hajlamos, hatalmas mellekkel, feher bőrrel, szőke hajjal. Húgom 165 én 168,noverem 172.

Én kreol vagyok, barna hajjal és átlag testalkattal. Relatíve könnyen fogyok és izmosodok.

Én az anyai ágra ütöttem, ahol volt cigány és török felmenő is, nővéremék meg a sváb vonalra.

2022. szept. 29. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!