Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként vagy gyereket kell akarnunk meg többet keresni a nőtől, vagy balliberális érzelművé válnunk, ezek valamelyike a siker titka?
Azon gondolkoztam, hogy a választásokat illetően is 80%-os ellenzéki győzelem jött ki, aztán a vidéknek köszönhetően mégis Fidesz 2/3-ad lett.
A GYK törzsközönsége lényegében a balliberális értelmiség.
De mivel Magyarország egyetlen kérdező oldala, ezért mindenkit ide fúj a szél.
Ez lehet az oka ennek a sok látszólagos ellentmondásnak női oldalról is, meg amit a férfiak tapasztalnak?
Hiszen egy Mi Hazánkos nőnél kisebb eséllyel kizáró ok ha radikális és "szélsőséges" egy férfi, ahogy diplomafétise is kisebb eséllyel van, az viszont elengedhetetlen lehet számára, hogy 180+, férfias, határozott, domináns, keressen többet a nőnél, akár szakmunkásként és akarjon családot.
Egy balliberális nőnél pedig nem probléma, ha átlagbért keresel és saját lakásod sincs, bizonyos esetben még olyat is elnéz, hogy egyforma magas vagy vele, előny is lehet, ha nem vagy egy tesztoszteronbomba és gyereket sem akar, viszont el kell viselned, hogy bármikor szabadon félreléphet, ha úgy hozza az élet, hiszen nem birtokolhatod és ezt akár el is hallgathatja előled, tehát nem lesz vele soha igazán stabil, hűségen és őszinteségen alapuló kapcsolatod.
A Fideszes nő meg mindkét térfélről a számára előnyös opciókat akarja kimazsolázni és bármit megígér és annak az ellenkezőjére is megesküszik és addig marad veled, amíg nem jön egy jobb?
Keress akkor olyat, aki nem politika buzzzi. Én leginkább liberális vagyok, már ami az elveimet, nézeteimet illeti. A politika kevéssé érdekel, mondjuk nálam eleve kizáró tényező, ha valaki még bele van mélyedve és vérre menő vitákat képes vívni elvakultan a saját pártját védve.
Ugyanakkor a párom olyan magas, mint én és nincs ezzel bajom. Emellett 8 éve hűséges vagyok, igazából igényem se lenne +1 férfire az életemben.
De, összességében a hűség és szerintem talán még a férfi ideál se függ össze olyan szinten, ahogy te belemagyarázod.
Gyerekem.
Àttesszük màsik kategóriàba, mondjuk az ezoba, jó?
"Egy balliberális nőnél....viszont el kell viselned, hogy bármikor szabadon félreléphet"
Majdnem kiköptem a teámat.
MI VAN? :D
Ezt honnan a túróból szeded? Abszolút "ballipsi" nő vagyok, 1000% monogám párkapcsolatban.... Honnan jön ez a megcsalás-dolog??
Eléggé szélsőségesek a példák.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy azonos, de lelgalább hasonló világnézetű párt kell találni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!