Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan, milyen módon lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan, milyen módon lehetne tartós, monogám szexkapcsolatot kialakítanom férfiként, ha nekem csak erre van igényem és mindig is csak erre volt és ezen nem is tudok változtatni meg nem is akarok mert az úgyis csak kényszerből lenne?

Figyelt kérdés

A rosszindulatú trollok válaszait, akik azt mondják menjek hivatásoshoz jelenteni fogom. KÖLCSÖNÖS örömszerzésről van szó, ahol pénz nem cserél gazdát egyik irányból sem és az a cél, hogy mindkét fél maximálisan jól érezze magát.

És azzal is tisztában vagyok, ezért is teszem fel a kérdést, hogy nagyon kevés ilyen típusú nőre van nagyon sok férfijelentkező, hiszen rengeteg férfi van, aki kényszerből, muszájból köteleződik el, akár gyereket is bevállal.

Az önismeretnek szerintem az is a része, hogy tudjam, mi az, amit biztosan nem akarok az élettől. Kötöttséget és azt, hogy valaki elszámoltasson, hogy mikor mit csináltam és nem azért, mert bármilyen szégyenteljes dolgot csinálnék, hanem mert maga a párkapcsolati feeling megfojt, szorongok tőle, ha bárki érdeklődik, hogy hogy vagyok, mit csinálok, mintha a való életbe is kezdene átkúszni az általam olyannyira gyűlölt és megvetett közösségi médiában megszokott önfényezési kényszer.

Van életem, megoldom, mindig is megoldottam, ha bármilyen külső (emberi) segítségre szükségem van bármiben is, akkor célzottan fogok konkrét témában tanácsot, véleményt kérni, ezen túl pedig nincs szükségem senkinek sem a sajnálkozására, sem az irigykedésére, sem arra, hogy bárki számára is viszonypont legyek, akihez tudat alatt is méri önmagát, hogy "Hozzá képest én ilyen vagy olyan pozitív vagy negatív vagyok."

Nem akarok szerepeket sem felvenni, mert ha egy nő sikeresen beleszeret a szerepembe, amellett, hogy gerinctelen húzás a részemről a megtévesztés, amint leveszem fojtogató szerepemet, véget is ér a kapcsolat.

Szeretnék végre egy hozzám illő nőt találni, akinek szintén csak ennyi az igénye és amúgy teljesen jól elvan ő is a saját kis életével.

2022. szept. 27. 16:28
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

18-tól olyan 40-ig jöhet, de azért nem írtam kort, mert van, hogy az 50-es is belefér, máskor meg már 30 fölött úgy néz ki a nő, mint valami bányarém.

Hogy legyen némi támpontod, idősebbek közül a következők jöhetnek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Viszont az ilyenekre már nem állna fel:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ő még talán határeset: [link]

És ezeken a szexpartnerkeresőkön, sajnos az utóbbi mezőnybe tartozó típusok vannak fent. Pont azért, mert férfiaknál annyira alacsonyan van a léc, hogy egy 40-es pocakos fazon vagy egy 30-as szűz még nekik is örül.

2022. szept. 28. 18:54
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

31

Tehát összegezgük!

- Dugni akarsz, kötelezettsegek nélkül...

- Monogám korulmények kozott CSAK dugni!

- Ingyen akarod mindezt temrészetesen. 0 befeketett emergiáv.

- Mindehhez pedig ezek a külsővel szemben támasztott elvárásaid?

😂😂😂 Sírok

2022. szept. 28. 19:12
 33/47 anonim ***** válasza:
27%

30-as vagyok

Konkrét kívánságlistát állítottál össze.🤣

Szóval próbálkoztál szexpartnerkeresőn.Mi volt a baj?

Miért nem jött össze?

Azért kell a külső is,intelligencia,jófejség,lazaság.Első benyomás fontos.Meg persze az ágyban is ügyesnek kell lenned,elvégre ez a szexkapcsolat lényege.

A szexpartner nők esetében amúgy szerintem csak szexkapcsolat esetén is fennáll,hogy monogámiára vágynak.

Egy legyen,de az jó legyen.És akkor nem akarnak váltani.Kivételek persze itt is vannak,a swingerezők,csoportos szexet hajszolók stb,de a nagy részük nem ilyen.

Amúgy meg ne foglalkozz a károgókkal!

Sokan nem tudják elfogadni,ha valaki máshogy akar élni.Sokan egyszerűen irigyek,hogy így is lehet.Legalább őszinte vagy,és nem árulsz zsákbamacskát.

És nem a nődet/feleségedet csalod titokban.

2022. szept. 28. 19:17
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

33

Szerintem teljesen oké, hogy erre vagyik, csak közölje előre, hogy rögtön offolhassam, és ne pocsekoljam ra az időmet

2022. szept. 28. 19:47
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

Hát hallod kérdező, ha a 31-esedben mutatott ötvenes néniket se tudod bezsákolni (az első garnitúráról beszélek akire állításod szerint még éppen felállna), akkor nem lehetsz valami nagy eresztés. Márpedig egy szexkapcsolathoz kéne valamit villantanod. Mondjuk nekem eleve taszító ez a pattogi stílusod, nem is érdekelne ezek után hogy nézel ki.

Amúgy a témában érintett vagyok, 37 évesen válás után csak ilyen kapcsolatokat kerestem, francnak se kellett volna rögtön egy új pasi aki hozzám akar költözni, de ilyenekkel nem álltam volna le még egyéjszakásra se. Elég beteges a paranoiád és a kontrollmániád.

A legutolsó ilyen "érezzük jól magunkat más nem számít" fiúmból viszont a férjem lett múlt héten és a babánk is már úton van :)

2022. szept. 28. 20:19
 36/47 anonim ***** válasza:
82%

33-as vagyok.

A Te eseted is alátámasztja,hogy igenis vannak olyan élethelyzetek,amikor a nőknek is szükségük lehet efféle kapcsolatra.

Szerintem ez teljesen rendjén van így.Nekem lassan 3 éve tart az a kapcsolatom,ami szintén úgy indult,mint a tied,kalandnak.

Sosem lehet tudni...

Grat a kisbabához!

2022. szept. 28. 20:32
 37/47 anonim ***** válasza:
48%
#36 köszönöm szépen :)
2022. szept. 28. 20:38
 38/47 anonim ***** válasza:
32%

"Rögtön támadtok és olyan dolgokat láttok bele az írásomba, ami eszembe se jutott. Te jó ég!"

Ha nem vagy képes megfogalmazni a mondanivalód, csak sápítozni tudsz, hogy nem vagyunk gondolatolvasók, akkor ez lesz.

2022. szept. 29. 00:23
 39/47 A kérdező kommentje:

33-as, régebben próbálkoztam, de mivel a munkám, amiből megélhetésem van előbbrevaló meg az is, hogy azért olyan 7-8 órát aludjak, ezért nem feküdtem rá az F5-re, hogy mikor regisztrál valaki vagy mikor jelenik meg egy tag aktívan.

A szexpartnerkeresőkön még rosszabb az arány, mint Tinderen, ott aztán tényleg 20x annyi férfi van, mint nő.

Olyan az egész, mint valami licitoldal, megjelenik, de már nem válaszol, mert kap annyi üzenetet, hogy ha az elsők között talál valaki kedvére valót, akkor azzal átmegy más platformra és utána már a maradék 200 meg 500 embert meg se nézi.

Előbb-utóbb biztosan lenne sikerem a nagy számok törvénye miatt, de érdemes olyan helyen keresgélni, ahol katalógusból választ bármelyik nő magának tetszőleges szexpartner férfit?

Ha kialakul is ritkán beszélgetés, közben talál mást, hiszen mindenkitől van jobb. Nem elég ápolt, igényes, sportos férfinak lenni, mert hatalmas a konkurencia. El se jutsz odáig, hogy egyáltalán elmenjen veled, mert talál olyat, aki jobban kedvére való, mert éppen pont az esete.

Az ágyban nincs velem probléma, de hogy egyik exemet idézzem: "Jó pasi vagy és jó veled a szex, de ha választhatok közted és aközött, aki ugyanolyan jó, de 30 ezret fizet minden alkalommal és egy óra múlva eltakarodik, akkor őt fogom, mert a pénz nekem is pénz."

35-ös, ennél jobbakat és fiatalabbakat is "bezsákoltam", itt most arról van szó, hogy egy nőt egyszerűbb felszedni úgy, hogy megdugod egy szórakozóhely mosdójában vagy szerelmet ígérsz a naiv lánykának és lehazudod a csillagokat (akit már előtted megdugtak 20-an ugyanilyen kamu szövegekkel és mind otthagyta és volt akivel még jó se volt neki) vagy szeretőt szerezni úgy, hogy a romantikus közös jövőtöket tervezgeted, meg végighallgatod, hogyan akar megszabadulni a férjétől, hogy utána örökké veled lehessen, mert te olyan más vagy, mintha nyíltan és őszintén nem árulsz zsákbamacskát.

Többek között pont az ilyen szituációkat szerettem volna elkerülni, hogy véletlenül is abba ringassa magát, hogy majd babával megfog magának.

Azt próbáltam meg érzékeltetni, hogy nem a fellegekben járnak az elvárásaim, csak szeretnék végre őszintén, nyíltan együtt lenni valakivel.

2022. szept. 29. 01:09
 40/47 anonim ***** válasza:
95%

Behalok a kérdezőn. Ő jön kívánságlistával meg elvárásokkal, de nemá' hogy a nő is válogatna. Természetesen a nőnek ku$$ van és nem szólhat bele emberünk szent magánszférájába, de köteles hűségesnek lennie hozzá. 😆😆😆

Még valami? :D esetleg ne takarítson ki ha már úgyis ottvan nálad? Meg amúgy igazán fizethetne is az egészért, nem?

2022. szept. 29. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!