Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, milyen módon lehetne tartós, monogám szexkapcsolatot kialakítanom férfiként, ha nekem csak erre van igényem és mindig is csak erre volt és ezen nem is tudok változtatni meg nem is akarok mert az úgyis csak kényszerből lenne?
A rosszindulatú trollok válaszait, akik azt mondják menjek hivatásoshoz jelenteni fogom. KÖLCSÖNÖS örömszerzésről van szó, ahol pénz nem cserél gazdát egyik irányból sem és az a cél, hogy mindkét fél maximálisan jól érezze magát.
És azzal is tisztában vagyok, ezért is teszem fel a kérdést, hogy nagyon kevés ilyen típusú nőre van nagyon sok férfijelentkező, hiszen rengeteg férfi van, aki kényszerből, muszájból köteleződik el, akár gyereket is bevállal.
Az önismeretnek szerintem az is a része, hogy tudjam, mi az, amit biztosan nem akarok az élettől. Kötöttséget és azt, hogy valaki elszámoltasson, hogy mikor mit csináltam és nem azért, mert bármilyen szégyenteljes dolgot csinálnék, hanem mert maga a párkapcsolati feeling megfojt, szorongok tőle, ha bárki érdeklődik, hogy hogy vagyok, mit csinálok, mintha a való életbe is kezdene átkúszni az általam olyannyira gyűlölt és megvetett közösségi médiában megszokott önfényezési kényszer.
Van életem, megoldom, mindig is megoldottam, ha bármilyen külső (emberi) segítségre szükségem van bármiben is, akkor célzottan fogok konkrét témában tanácsot, véleményt kérni, ezen túl pedig nincs szükségem senkinek sem a sajnálkozására, sem az irigykedésére, sem arra, hogy bárki számára is viszonypont legyek, akihez tudat alatt is méri önmagát, hogy "Hozzá képest én ilyen vagy olyan pozitív vagy negatív vagyok."
Nem akarok szerepeket sem felvenni, mert ha egy nő sikeresen beleszeret a szerepembe, amellett, hogy gerinctelen húzás a részemről a megtévesztés, amint leveszem fojtogató szerepemet, véget is ér a kapcsolat.
Szeretnék végre egy hozzám illő nőt találni, akinek szintén csak ennyi az igénye és amúgy teljesen jól elvan ő is a saját kis életével.
Hagyjuk ezt a baromságot, hogy a társadalmi nyomás miatt akar egy nő gyereket. Még akkor is, ha kedvenc kormányunk épp könyékig vájkál a méhünkben, mert apa férfi, anya tenyészállat, a gyerek meg közjószág.
Rettenetesen szeretnék szétverni azt a tényt, hogy az ember társas lény, és családban él. Egy jó kis falka kell, ami együtt életképesebb, hatékonyabb, egymást támogatja, és gondoskodik az (éppen) gyengébbekről. Mivel kevésbé kiszolgáltatott: nem érdeke a hatalomnak.
#22:
"Hagyjuk ezt a baromságot, hogy a társadalmi nyomás miatt akar egy nő gyereket."
Én NEM ezt írtam. Csak annyit hogy erre nevelnek minden nőt, ezt láttad az anyádtól, nagymamádtól, déditől stb, stb. NEM azt írtam, hogy ez kötelező, hanem így működik a társadalom, a szülők erre próbálják nevelni a gyerekeiket, akik később eldönthetik hogy akarnak e gyereket vagy házasságot.
NEM kötelező, de évszázadok óta ezt veszik "normálisnak".
Ha ilyen elvek alapján szocializálódnak a nők akkor sokkal kevesebb esélye van a kérdezőnek egy monogám szexkapcsolatra. Mert a nők nagy része arra vágyik amire a dédnagyanyja, nagymamája és az anyja is (párkapcsolat, házasság, és aki akar annak gyerek).
De én NEM írtam olyat, hogy bármelyik kötelező lenne. De addig amíg a nők nagy része fehér menyasszonyi ruháról és esküvőről álmodik addig nem az lesz az elfogadott "párkapcsolati" felállás amit a kérdező szeretne (persze neki meg ehhez van joga).
#24:
Ezt sem írtam. Kiforgatjátok a szavaimat. Még azt is leírtam hogy a nők többsége érzelmi alapon szexel. Ne legyetek már ilyen ellenségesek.
Én is nő vagyok, nincs gyerekem, házas sem vagyok, és csak érzelmi alapon tudok szexelni. De az én felmenőim is a régi szokások szerint neveltek stb. stb.
Nem kell minden sarokban ellenséget látni, könyörgöm.
Rögtön támadtok és olyan dolgokat láttok bele az írásomba, ami eszembe se jutott. Te jó ég!
Tinder, Badoo mennyire működnek esetedben?
20-as szerintem jól összefoglalta, de a fentiek segítségével legalább az egyik nehézséget ("És ha még találsz is, lehet hogy az ország másik végében.") ki tudnád iktatni. Még így is hatalmas szerencse kell ahhoz, hogy ugyanazt keressétek ÉS a szexuális vonzalom is meglegyen mindkettőtök részéről.
13
Óóó, nyugi! Nem lennék olyannal, akihez nem vonzódom! De, ha csak szex, nekem is érje meg!
Nekem pl volt már ilyen bajom stressztől meg uszodától is. Ha szerinted "kamuduma" az téged minősít. :)
"Nem korlátoznám és nem kérném számon"
Akkor hogyan győződnél meg róla hogy "monogám" két kufircotok között?
Tehát anyámat láttam, hogy anya, ezért akarok gyereket, de ha ő nem akart volna gyereket, most én se akarnék. Fura, de látom benne a logikát.
Egyáltalán nem lehetetlen ilyen kapcsolatot összehozni.
Szextárskeresőkről mi a véleményed?
Ha még valahogy ki is nézel,helyed is van, szerintem sima ügy.
Az,hogy kinézetre,korra milyen legyen a másik,nem írtál semmit.
Azért nem a modell csajok vannak fent ilyen oldalakon jellemzően.
Elhanyagolt,szexhiányos nőből is sok van ám!
Tudnék mesélni...42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!