Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz barátnőm, belenyugodjak? Azt vettem észre, hogy aki vagy akik kellenének nekem, azoknál nincs esélyem, hiába is akarom, vagy már van valakije, olyanoknál meg nem próbálkozok, hogy legyen már valaki, de nem is tetszik.
"Barátaiddal csak akkor találkozol, ha nem lesznek ott nők. Szórakozóhelyre/... nem mész többet. Utcán soha nem nézel nőkre, ha szembe jön egy másfele nézel vagy előveszed a telefonod és azt nézed inkább. BKV-n nem állsz meg nők mellett vagy ha megáll melletted egy akkor telefon elő vagy leszállsz. 1-2 év alatt annyira a részeddé válik, hogy már gondolkodni se kell ezen"
Ezen melyik incel pill mert eddig a legszimpatikusabb megoldás. Esetleg BKV helyett javaslom a sétát, +1 helyet hagyva a buszon.
Ezeken az incel baromságokon én is csak röhögök. Magamtól jutottam el idáig és valóban ez a legjobb megoldás :). Ronda nőim lehettek volna nekem is mint mindenki másnak, de még mindig sok a nyomorék, aki egy lyukért hajlandó felvenni a szemetet az utcán, úgyhogy még nekik is mindegy, hogy most eggyel kevesebb vagy több :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!