Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy aki nagyon tetszik társkeresőn, az 24 óránként válaszol egy egyszavas választ?
Fiatal nő vagyok, társkeresőzök.
Sok sráccal beszélgettem már, de ha volt is egy, akiért úgy tényleg megdobbant a szívem, hogy érdekes, helyes, intelligens, jó humorú, ráadásul ő kezdeményezett nálam akkor: a bajom az, hogy nincsenek sorozatos üzenetváltások, nem is merek sokat írni mert meg sem nyitja( azóta messengeren). Miért van ez? Valamit elrontok? Hisztizni meg teljesen felesleges lenne a részemről, hogy hát “ kár hogy nem tudunk beszélgetni”, vagy ehhez hasonló sértődött mondatok. Úgy szeretnék mások fejébe látni, hogy ilyenkor mi van.
Nekem lányokkal volt ez. Ha csak igennel vagy nemmel képes válaszolni egy kifejtős kérdésre is akkor sajnálom. Egyszerűen képtelen a komunikációra. :/
Csak azt nem értem akkor minek tetszikelnek be?
Nem rontasz el semmit. Ami el van rontva az sokaknál az agyuk.😁
"érdekes, helyes, intelligens, jó humorú"
Biztos több lánynak is csapja a szelet, ezért nem tud sűrűn válaszolni.
Nem te vagy nála a sorban az első.
Vagy rosszabb esetben nem is szabad.
Én férfiként sem szoktam foglalkozni az ilyen nem válaszolgatós nőkkel.
Az a kisebbik baj, ha napoking nem válaszol az első üzenetemre, mert ez azt jelenti, hogy mással már elkezdett ismerkedni. Van ilyen. Az a nagyobb baj, ha úgy tesz mintha, de közben csak egy-egy sor válaszra képes.
Még az is lehet, hogy a szándék megvan benne, de nem tud mit kezdeni a szövegeddel.
Mindegyik esetnek az a vége, hogy neked nem kell vele foglalkoznod. Legalább is nem többet, mint amennyit ő foglalkozik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!