Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg baromi egyszerű a társkeresés?

Figyelt kérdés

2022. szept. 26. 01:10
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
93%
#30: Igen!
2022. szept. 28. 15:53
 32/36 anonim ***** válasza:
22%
Erre a rovatra különösen jellemző, hogy az értelmes válaszokat pontozzák le, a bullshiteket és a férfiellenes gyűlölködést pedig fel. Szóval érdemes a pipák számát nézni, csak fordítottan arányosan.
2022. szept. 28. 16:09
 33/36 anonim ***** válasza:
19%
#30: Látod mekkora droidok és ezek adnak tanácsokat mintha ők lennének az igazság egyetlen hordozói. Nekem is van 90%-os accom, azt csajozásra használom és kizárólag balliberális píszí véleményt fogalmazok meg róla.
2022. szept. 28. 16:38
 34/36 anonim ***** válasza:
20%

33. Egy hazug világban hazugnak kell lenned a céljaid eléréséhez. Ezt az őszinte mondatomat lepontozzák. Ha a másik accommal azt mondom hogy a hazugság rossz dolog, mindig igazat kell mondani és elítélni a hazug embereket, akkor meg felpontoznak. Holott az utolsó mondatom volt a hazugság. Ide már csak lőzungok kellenek, a többség egy hazugság halmazban érzi jól magát, gondosan kerülve hogy szembenézzenek azzal, hogy a világ bizony nem csak fekete és fehér.

Összetett, mélyebb gondolatokat én még nem olvastam a sok 90%-ostól sem, a mézes-mázas beszéljétek meg és váljatok el híres-neves tanácsaikon kívül. Hát, sosem ezek a kommersz életszemléletek vitték előre a világot, a kommersz gazdáikkal egyetemben. Onnan tudod hogy jó úton jársz, hogy nem ártasz senkinek, de hatalmas az ellenszél.

2022. szept. 29. 11:05
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted mennyi normális, szóbajöhető, hozzánk illő férfi szaladgál körülöttünk? Elárulom. kbszott kevés.

Hogy találni dugópajtit, az lényegtelen, az nem kapcsolat.

2022. szept. 29. 14:56
 36/36 anonim ***** válasza:
77%
35. Ebben igazat adok, pont ezt akartam írni! Akkor az hogy van, hogy én férfi létemre sosem panaszkodtam, igazából akkor voltam egyedül, és akkor kapcsolatban, ha azt én úgy akartam. Nem hinném hogy női privilégium lenne a párkapcsolat. Az megint más kérdés, hogy sem nőt, sem férfit nem lehet azonnal leakasztani a szögről. Ha valaki üres, rossz a kommunikációja sokkal nagyobb hátrány, mintha kerek az arca, vagy van rajta +5kg felesleg.
2022. szept. 29. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!