Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg nagyon egyszerű a társkeresés?
Figyelt kérdés
Én most társkeresés alap nem a szexkalandot értem, az obszcén könnyű a nőknek. Hanem a rendes társkeresést. Ahogy elnézem jelenleg már Magyarországon el lehet mondani, hogy egy extrém kövét nő is talál társat, nem is akár milyet, magasan a saját szintje fölött. Rengeteg és egyre több extrém kövér nőt látok legalább átlag testalkatű és külsejű fószerekkel, nem ritkán átlagon felüliekkel (pl. sportos, jóképű, magas, tűrhető anyagi helyzetű stb.). Egyszerűen ez alap elvásás a mai társkeresésben, és szó szerint minden egyes nőre teljesül.
Valóban olyan könnyű a nőknek mint ahogy azt beharangozták?
És szerinted aki extrém kövér, annak külsőre hozzáillő pár kéne?
2022. aug. 16. 11:38
2/18 anonim válasza:
Normális, azonos értékrenddel és érdeklődésikörrel rendelkező párt mindenkinek nehéz találni. Szexre a nők könnyebben találnak párt, hosszútávra nehezebben választják ki a megfelelőt, mert minden férfi a legjobb oldalát mutatja. Ha minden alma piros, nehezebben veszed észre melyik nem rohadt belülről.
2022. aug. 16. 11:40
3/18 anonim válasza:
Ha lány lennék, nekem biztos nehéz lenne. Hiába néznék ki jól. Férfiként alig látok olyan férfit, aki tényleg vonzó lenne akár emberileg is. Beleértve magamat.
2022. aug. 16. 11:41
4/18 anonim válasza:
Oké, kérdező, és szerinted miért kéne bárkinek is egy csorgó nyálú, tudatilag félállati szinten vegetáló idióta?
2022. aug. 16. 11:43
5/18 anonim válasza:
Ha a társkeresés szót az eredeti értelmében használod, azaz a társat keresére vonatkoztatva, akkor nem. Ám a köznyelvben a társkeresés és a társkereső nagy átfedésben van a szexpartnerkereséssel. Ez valóban nagyon könnyű a nőknek és nem csak csúnya, gázos pasikkal.
2022. aug. 16. 11:43
6/18 anonim válasza:
"Ám a köznyelvben a társkeresés és a társkereső nagy átfedésben van a szexpartnerkereséssel."
Ez nagy probléma. Szerinted ennek mi lehet az oka?
2022. aug. 16. 11:44
7/18 anonim válasza:
A jobb nőknek biztos.
Akit évente 1x hívnak randizni, annak már nem annyira.
2022. aug. 16. 11:46
8/18 anonim válasza:
Nem. És 20000 ilyen kérdés volt már
2022. aug. 16. 11:46
9/18 anonim válasza:
6: A liberalizmus. Ami régen érték volt, az most elpusztítandó. Ma már menő a szexkapcsolat, nyitott kapcsolat és minden, ami felszínes. Divat lett a közöny. Aki felszólal ez ellen, azt virtuálisan máglyán égetik el a 21. század boszorkányüldözői az emberi szabadságjogok korlátozása miatt.
2022. aug. 16. 11:50
10/18 anonim válasza:
Nekem nem sikerült. Teljesíthetetlen elvárásaim voltak. Odafigyelés az én igényeimre is, az ápoltság, ill. a monogámia.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!