Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érzem én hogy atom lúzer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzem én hogy atom lúzer vagyok, de mit csináljak ha egyszer 10/3-as pasi vagyok photofeeler alapján?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok és nem volt sikerem soha a nőknél. Már kb. 1 éve "hivatalosan" is lúzer vagyok nem csak "de facto" lúzer, mivel lepontoztattam vagy 10 képem photofeeleren és kiderült, hogy szar pasi vagyok, egyáltalán nem vonzó külsőleg.

Ez megmagyarázza, hogy miért nem szemezik velem, mosolyog rám senki és miért nincsenek match-eim, szórakozóhelyen is miért küld el mindenki és miért vagyok láthatatlan a nőknek. Meg úgy alapvetően az egész sikertelenségemet megmagyarázza. Nem is értem, hogy sok férfi miért az esetlegesen rossz anyagi helyzetére, alacsony fizetésére fogja rá hogy sikertelen a nőknél, amikor az én anyagi helyzetem még soha nem érdekelt egyetlen nőt sem, mert eleve nem érdekli őket, miért érdekelné ha már a külsőm miatt tudják hogy nem kellenék nekik, akkor mi a fenének érdekelne bárkit hogy mennyit keresek? Az csak akkor érdekel valakit, ha már lát benned potenciát. Tehát ha így nézzük mégsem akkora lúzerek akik azért nem találnak barátnőt mert szegények, én nagyobb lúzer vagyok mert én el se jutok addig a szűrőig.

Próbálkoztam már sok mindennel, semmi nem jött be. Csak prostikkal szexeltem eddig, még azokkal is 28 évesen vesztettem el a szüzességem, addig vártam a csodára ami nem jött.

Ki lehet törni ebből valahogy, vagy egyszerűen fogadjam el a tényeket, hogy a külsőségi hátrányokon nem lehet felülkerekedni? A mai világban a nőknek rendkívül nagy választéka van férfiakból, logikus is hogy a külsőt már az első körben megfiltrálják és első körben kiesnek a gyenge jelöltek.

2022. júl. 24. 14:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
45%
Érdekelt volna tényleg ennyire ronda vagy e. De mikor olvastam hogy prosti meghúztam a féket.
2022. júl. 24. 15:04
 2/15 anonim ***** válasza:
58%
Mit tettél meg, hogy változtass a megjelenéseden, mióta tudod hogy rossz?
2022. júl. 24. 15:10
 3/15 A kérdező kommentje:
Mi a baj a prostikkal? Egy kiskapu ahhoz, hogy a lúzerek is szexelhessenek. Az egyetlen megoldás ilyen esetben ha nem vagy jó pasi.
2022. júl. 24. 15:22
 4/15 anonim ***** válasza:
64%

Az szívás.

Én olyan 6-ot kaptam, de csak olyan lányoknak szoktam tetszeni, akik nekem nem.

Aki engem érdekelne az vagy foglalt, vagy leszar.

Ehhez képest ha te csak 3-as vagy az kb a totál esélytelen szint.

Esetleg egy kövér csaj összejöhet neked, de átlagosan csinos lány kizárt.

2022. júl. 24. 16:00
 5/15 anonim ***** válasza:

Még nem hallottam erről az oldalról, de most kipróbálom én is.

Rám néha visszamosolyognak ugyan a csajok, de ennyi.

2022. júl. 24. 16:18
 6/15 A kérdező kommentje:

"Rám néha visszamosolyognak ugyan a csajok, de ennyi."

Akkor valószínűleg sokkal jobb eredménnyel fogsz zárni mint én. Esetleg megírhatod majd hány pontot kaptál, de ne 1 kép alapján, hanem legalább 5 inkább 10.

2022. júl. 24. 16:21
 7/15 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem első körben engedd el ezeket a fényképes szarságokat.

Én például nem is tudok online ismerkedni mert olyan fénykép arcom van, hogy kb. megijednek tőle a nők. Jóformán az összes nő elutasított eddig, akivel neten próbáltam ismerkedni. Élőben meg sosem volt gondom ezzel. Úgyhogy el is engedtem az online ismerkedést.

A fénykép nagyon sokszor nem adja vissza a valóságot. Főleg kisugárzás terén.

2022. júl. 24. 16:38
 8/15 anonim ***** válasza:
73%

Ronda, luzer fa.sz vagy kerdezo, pont mint en. En is 3 korul kapok.

Igy jartunk, vazze....

Mondjuk neked annyival jobb, hogy a prosti is megfelel, ugyhogy en meg nalad is luzerebb vagyok....

38F incel

2022. júl. 24. 17:30
 9/15 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy siránkozni csak egyszerűbb, mint változtatni.
2022. júl. 24. 17:42
 10/15 A kérdező kommentje:
Min változtassak? Ha szar a külsőm akkor mégis mit csináljak?
2022. júl. 24. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!