Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg nagyon egyszerű a társkeresés?

Figyelt kérdés

Én most társkeresés alap nem a szexkalandot értem, az obszcén könnyű a nőknek. Hanem a rendes társkeresést. Ahogy elnézem jelenleg már Magyarországon el lehet mondani, hogy egy extrém kövét nő is talál társat, nem is akár milyet, magasan a saját szintje fölött. Rengeteg és egyre több extrém kövér nőt látok legalább átlag testalkatű és külsejű fószerekkel, nem ritkán átlagon felüliekkel (pl. sportos, jóképű, magas, tűrhető anyagi helyzetű stb.). Egyszerűen ez alap elvásás a mai társkeresésben, és szó szerint minden egyes nőre teljesül.

Valóban olyan könnyű a nőknek mint ahogy azt beharangozták?

2022. aug. 16. 11:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Igen , nyilvánvaló, és egyértelmű, hogy könnyebb.

Nincs ebben semmi újdonság.

Ez van ezt kell szeretni....vagy nem. De ha a fejed tetejére állsz akkor sem lesz máshogy

2022. aug. 16. 12:00
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
persze, hogy könnyű. Jól bizonyítja a sok egyedülálló 30 éves anyuka
2022. aug. 16. 12:12
 13/18 anonim ***** válasza:

A JÓ/JOBB nőknek igen.

Én a másik véglet vagyok, extrém sovány (170 cm, 48 kg), csúnya arcú. Nagyon ellenemre volt, de élőben annyira nem ment a dolog, és már annyira szenvedtem, hogy elkezdtem társkeresőn próbálkozni. Hát úgy sem megy!

Pedig inkább csak szexen alapuló kapcsolat érdekelne. Mi sem könnyebb, gondolhatnánk. Nincs így. Kölcsönös vonzalom, működő kémia ugyanúgy reménytelen, mint élőben. Az esetek többségében már ott elbukik a dolog, hogy összejöjjön a személyes találkozó, mintha mindenki csak online szexelne... Nem is értem, ezek az állítólagos extrém kövér nők hogy hozzák össze.

2022. aug. 16. 13:08
 14/18 anonim ***** válasza:

Attól függ milyenek az igények. Ha nem sok van, akkor könnyű.

Én pl azt várom el ami rám is igaz: ne a szüleivel lakjon, ne igyon alkoholt, ne cigizzen, dolgozzon rendszeresen, legyen önellátó (tudjon mosni, főzni, takarítani magára), szeresse a benti macskákat.

Lehetetlenség ilyet találni, inkább maradok egyedül. Ezek szerintem azért nem olyan teljesíthetetlen elvarások..

2022. aug. 16. 13:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Ahhoz kellenének férfiak is.
2022. aug. 16. 13:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem igen, csak komoly kapcsolataim voltak. Volt 1 évem amikor nem volt párkapcsolatom, de akkor tudatosan nem is akartam, jelentkező lett volna akkor is.
2022. aug. 16. 13:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen, csak te vagy peches.
2022. aug. 16. 14:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Nézz szét az utcákon, ismerősi körben, stb.. Rengeteg átlagos kinézetű, közepesnek mondható férfi mászkál egyedül, kapcsolat nélkül, úgy, hogy a kutyának sem kellenek, még a gázos kinézetű nőknek sem.

Ugyanakkor egy nő, legtöbbször, akármilyen rongyos, topis, dagadt, stb., legalább egy sarki tróger úgy is elviszi, vagy legalább rajong érte, bepróbálkozik.

2022. aug. 16. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!