Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg baromi egyszerű a társkeresés?
Igen, a nőknek baromi egyszerű. Nyilván ezért voltam egyedül huszonévesen nyolc teljes évig csinos, értelmes nőként.
De egyébként az ilyen jellegű kérdéseknek mi a célja?
Min változtat, ha deklaráljuk, hogy könnyebb vagy sem? Hány pasinak lesz attól előbb nője, ha itt egymásnak estek, hogy kinek a könnyebb vagy a nehezebb?
Tényleg, őszintén kíváncsi lennék, hogy ez a kérdés (illetve a megválaszolása) mennyiben viszi előrébb a világot, vagy akár csak a kérdés feltevőjét.
2022. szept. 26. 15:04
#21 Vagy csak szerinted vagy csinos, értelmes nő, vagy irreális igényeket támasztottál a leendő pároddal szemben.
2022. szept. 26. 15:21
Nekem férfiként nem okoz nehézséget az ismerkedés, pedig nem vagyok Adonisz. A kérdés a társkeresésről szólt, nem pedig arról, hogy a férfiak vagy a nők tudnak hamarabb dugni. Logikailag ez a 22-es csapdája lenne, de ezt is tudni kell, hogy vannak pasik, akik több nővel is kapcsolatban vannak, vagyis egy férfire akár 10 nő is juthat, ha meg nem, akkor is gyorsan tudnak váltogatni a szexpartnereik között.
Valódi társat találni annál nehezebb, minél több jogos elvárásaid vannak.
2022. szept. 26. 15:25
Én is 3. éve vagyok egyedül, de nem fogom alább adni az igényeim, és inkább maradok egyedül addig magamat kímélve, amíg nem találok egy hozzám hasonló tisztességes embert, aki egyszerűen csak olyan szerencsétlen a szerelemben mint én. :)
N
2022. szept. 26. 15:35
Én nem irigylem a nők társkeresési nehézségeit, de az igaz, hogy férfiként sokszor demotiváló, ha azt érzed senkit sem érdekelsz. Nekünk a figyelem megszerzése a nehéz, nekik meg az, hogy kiszűrjék kiben érdemes megbízniuk.
2022. szept. 26. 17:19
5: Teljes mértékben egyetértek. Köszi, hogy leváltottál az oldalon.
2022. szept. 26. 21:51
#26: Kettő és negyed meg másfél pipával megérkeztek a nagy megmondóemberek, akiknek sosem volt kapcsolata! Király!
2022. szept. 26. 21:54
Egyszerű nekik a társkeresés az igaz hogy nagy a választék és nem könnyű a normálisakat kiválasztani de ha egy kicsike energiát belefektetnének akkor már nagyobb eséllyel jönnének össze értelmes pasikkal. Nőknél az a nagy gond főleg a 20 év körüliekkel hogy álmodozóak és sok szerelmes filmet néznek amiben persze hogy jóképű pasik vannak és ők ezeket a jóképű pasikat keresik interneten és a való életben is. Ha te nem nézel úgy ki mint a szerelmes filmekben lévő pasi öltözködésre vagy stílusra nem sok esélyed lesz ezekhez a nőkhöz. Sajnos a média manipulál minket és erre a normális ismerkedés rá is ment sajnos. Régen ameddig nem volt internet sokkal könnyebb volt élőben normális emberi kapcsolatokat kialakítani.
2022. szept. 28. 07:37
Azt meg még hozzátenném hogy régen a pasik és a nők társkeresési igényei sem voltak az egekben, ez is a média miatt van. Amúgy olvasgattam a válaszokat és akik a nőkkel értettek egyet hogy nekik milyen nehéz azok fel lettek pontozva, de akik a pasikkal értettek egyet és leírták hogy a pasiknak nehezebb meg rosszabb hiszen ők nem kapnak érdeklődést és figyelmet azok le lettek pontozva. Nőknek jók a társkereső oldalak hiszen kapják s ok üzenetetet és likeot aminek köszönhetően nő az önbizalom és olyan szintre megnő hogy már nem képesek egy bizonyos szinten belül az igényeiket leadni. Pasiknál fordítva van. Nem kapnak 100 üzenetet és 100 likeot nálük az önbizalom a béka segge alatt van. Úgyhogy a nőknek van könnyebb dolga csak ügyesen kell használniuk az oldalakat és elsősorban azokra összpontosítaniuk akiknek a profiljuk igazolt és szépen megtudják fogalmazni az ismerkedési szövegeiket. Csak ugye a külső az első és hiába jó a pasi belsőre meg szépen fogalmaz és órákig el lehetne vele beszélgetni ha külsőre nem jön be a nőknek. 22-es csapdája ez is.
2022. szept. 28. 07:53
27. Mert a pipa aztán krva sokat számít! Tipikus konzumidióta vagy, aki csak a külsőségekben hisz. Csináljak egy accot és felhúzzam 90% felettire? Vagy csináljak egy 15%-osat? Sokat számít?
2022. szept. 28. 10:04
Kapcsolódó kérdések: