Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezekbe a gázhiányos időkbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekbe a gázhiányos időkbe fel értékelődnek a kétkezi egyszerű melós pasik, szembe az életképtelen diplomatásokkal?

Figyelt kérdés
Egy melós tud fát apríttani, disznót vágni, kisujjában a túlélés. A diplomások viszont csak óbégatnak majd hogy jajj mind megfagyunk.

2022. szept. 15. 07:27
1 2 3 4
 1/36 Noren1989 ***** válasza:
100%
Ezek a diplomatàsok màr csak ilyenek....
2022. szept. 15. 07:28
 2/36 anonim ***** válasza:
90%
Állj a spamelesel.
2022. szept. 15. 07:29
 3/36 anonim ***** válasza:
88%

Az egyszerű melós pasikra is ugyanannyira van szükség mint a diplomatásokra, és vica verza.

De hogy jön ide a párkeresés? Rossz a kategória...

2022. szept. 15. 07:30
 4/36 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Én magam sem értem, mért tettem, de férfi létemre tegnap le is szoptam két kukást, pedig hetero vok, de annyira felértékelődtek, hogy nem bírtam visszafogni magam.
 5/36 anonim ***** válasza:
87%

xDDDDD én mint parasztgyerek mondom,h ez nem ezen múlik. Sajnos elég sok "egyszerű melós" ismerősöm olyan lusta, h hamarabb fagyna meg/halna éhen a saját ganéjában minthogy cselekedjen....

Nem lehet így általánosítani...

6/36 anonim válasza:
91%

A diploma miért is zárja ki, hogy valaki tudjon fát hasogatni és stb?

A férjem villamosmérnökként diplomázott, a házunk felújításának a felét kb ő csinálta, világ életében kertes házban élt, tud fát hasogatni, füvet nyírni, fát metszeni, stb és csinálja is. Mind a ketten diplomásak vagyunk, nem nézzük le a “melósokat”, de mi ezt az életet válaztottuk.

2022. szept. 15. 07:31
 7/36 anonim ***** válasza:
92%

Remélem diplomás ápolóként nekem is lesz némi reményem a túlélésre, amúgy ezekhez én is értek

Nő vagyok 🤫

És undorító ez az általánosítás mindkét oldalra nézve

2022. szept. 15. 07:42
 8/36 anonim ***** válasza:
86%
A világtörténelem azt igazolja, hogy Ti, egyszerű melós pasik mindig olyan vezetőket választottatok, hogy amikor nagy volt a szükség, a városi diplomások nem koplaltak, nektek meg lesöpörték a padlást. Nekik fogod vágni a disznót, nekik aprítod a fát.
2022. szept. 15. 07:50
 9/36 nemaRendőrség ***** válasza:
93%
Napi fizumból megbízok egy egyszerű melós pasit hogy vágja fel a fát :)
2022. szept. 15. 07:51
 10/36 anonim ***** válasza:
95%
Ügy olvastam hirtelen hogy 'életképtelen diplomatatáskákkal' 🤓
2022. szept. 15. 08:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!