Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekbe a gázhiányos időkbe fel értékelődnek a kétkezi egyszerű melós pasik, szembe az életképtelen diplomatásokkal?
Az egyszerű melós pasikra is ugyanannyira van szükség mint a diplomatásokra, és vica verza.
De hogy jön ide a párkeresés? Rossz a kategória...
xDDDDD én mint parasztgyerek mondom,h ez nem ezen múlik. Sajnos elég sok "egyszerű melós" ismerősöm olyan lusta, h hamarabb fagyna meg/halna éhen a saját ganéjában minthogy cselekedjen....
Nem lehet így általánosítani...
A diploma miért is zárja ki, hogy valaki tudjon fát hasogatni és stb?
A férjem villamosmérnökként diplomázott, a házunk felújításának a felét kb ő csinálta, világ életében kertes házban élt, tud fát hasogatni, füvet nyírni, fát metszeni, stb és csinálja is. Mind a ketten diplomásak vagyunk, nem nézzük le a “melósokat”, de mi ezt az életet válaztottuk.
Remélem diplomás ápolóként nekem is lesz némi reményem a túlélésre, amúgy ezekhez én is értek
Nő vagyok 🤫
És undorító ez az általánosítás mindkét oldalra nézve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!