Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezekbe a gázhiányos időkbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekbe a gázhiányos időkbe fel értékelődnek a kétkezi egyszerű melós pasik, szembe az életképtelen diplomatásokkal?

Figyelt kérdés
Egy melós tud fát apríttani, disznót vágni, kisujjában a túlélés. A diplomások viszont csak óbégatnak majd hogy jajj mind megfagyunk.

2022. szept. 15. 07:27
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Angyalka, és mit csináljak a 3. kerület közepén egy téglalakásban az aprított fáddal? Itt legalább körbefűtenek.
2022. szept. 15. 08:16
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
#napilúzer
2022. szept. 15. 08:24
 13/36 anonim ***** válasza:
94%
Az ilyen kisebbségi komplexusos pasik sosem értékelődnek fel
2022. szept. 15. 08:27
 14/36 anonim ***** válasza:
91%
Hát ezen most felnevettem 😂
2022. szept. 15. 08:29
 15/36 anonim ***** válasza:
91%
Fát vágni tudok, a sthillel is megtanultam. Hasogatni tudok. Úgyhogy nem értékelődne fel ezért.
2022. szept. 15. 08:34
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
A melós pasikkal soha nem az volt a baj, hogy mennyit keresnek. Hanem a szellemi színvonal. A legtöbb sajnos azért lett az, ami, mert világ életében lusta volt tanulni. Ha tanulni lusta volt, dolgozni is az. Tisztelet a kivételnek.
2022. szept. 15. 08:56
 17/36 anonim ***** válasza:
69%

Fején találtad a szöget. Én ahogy tapasztalatom a a saját környezetemben, eléggé sok olyan krapekot ismerek,akik amúgy tök jó szellemi képességekkel rendelkeznek,de annyira lusták,hogy nem használják az eszüket, ebből jön, hogy tenni sem hajlandóak semmiért, inkább mindenféle idétlen teóriát gyártanak a sikertelenségük mellé.

2022. szept. 15. 09:17
 18/36 anonim ***** válasza:
34%

Diplomás NŐ vagyok és tudok fát aprítani. Kb.minden eddigi diplomás párom és ismerősöm tudott fát aprítani, horgászni, barkácsolni stb.

A különbség annyi, hohy mi diplomások nem 200 ezret meg 240et keresünk, tehát nekünk lesz miből megvenni azt a felaprítani való fát és levágni való disznót, míg a melósok örüljenek ha egyáltalán megmarad a munkahelyük és a semmire való fizetésük.

2022. szept. 15. 09:57
 19/36 anonim ***** válasza:
75%

Az én "diplomatás" párom tud fát apritani is muhahahaha....

Ellenben volt életképtelen melós párom is anno aki olyan hülye volt hogy levakolta a kémény ablakot mert azt hitte csak egy hiba a falon. :D

2022. szept. 15. 09:57
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mit ér egy melóssal, aki tud fát aprítani, ha a válság miatt nem lesz munkája? A mérnök - még ha nem is tud fát aprítani - röhögve kifizetne valakit, aki felaprítja a fáját.
2022. szept. 15. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!