Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezekbe a gázhiányos időkbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekbe a gázhiányos időkbe fel értékelődnek a kétkezi egyszerű melós pasik, szembe az életképtelen diplomatásokkal?

Figyelt kérdés
Egy melós tud fát apríttani, disznót vágni, kisujjában a túlélés. A diplomások viszont csak óbégatnak majd hogy jajj mind megfagyunk.

2022. szept. 15. 07:27
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
41%
18-as, melós és melós közt is van különbség. Egy sima gyári betanított munkás nyilván nem keres túl jól. De a szakik azért elrakják ám a havi milliókat.
2022. szept. 15. 10:39
 22/36 anonim ***** válasza:
96%

Oké, és mi másra képes még ez a jómunkásember? Szociálisan mennyire fejlett? Pedagógiailag és pszichológiailag rendelkezik-e a szükséges ismeretekkel és képességekkel a gyerekneveléshez? Tud-e elsősegélyt nyújtani? Arról már nem is merek érdeklődni, hogy képes-e a modern technikát kezelni.

Tudod, attól, hogy emelkedik a gáz ára, még nem kerülünk pikk-pakk a vadonba. Nem kell halászni, vadászni, gyűjtögetni. A fűtést kell korszerűen megoldani.

Apropó: ez a jómunkásember képben van-e, hogy melyik energiatakarékos világítótest milyen jellemzőkkel bír, és melyiket milyen körülmények között célszerű használni?

2022. szept. 15. 11:23
 23/36 anonim ***** válasza:
91%
Az összes mérnök tud szakirányú kétkezi munkát végezni, sokan dolgoznak szolgáltató vállalkozóként. A barátom nyelvtanár, tud vizet, villanyt szerelni, festeni, mosógépet javítani, kerti munkát végezni.
2022. szept. 15. 12:04
 24/36 anonim ***** válasza:
92%
Én diplomás vagyok és háromféle fűtési rendszer van a házamban (gáz, fa, áram). Nem értem a kérdést.
2022. szept. 15. 12:12
 25/36 anonim ***** válasza:
91%

Hát nem tudom. Nagyapám villamos mérnöki diplomával rendelkezik. Saját kezűleg húzott fel egy 3 szintes házat, egy szerszámost, fát vág, kertet, szőlőt rendez rengeteg mindent maga épít és sokat spórolunk az évek alatt azzal, hogy megszerelte az elromlott cuccaink 90%-át. Még mindig, pedig már 80 éves.

Az utolsó amit mondanék rá, hogy életképtelen

2022. szept. 15. 12:44
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan! Ahhoz,hogy valaki jó ezermester legyen ugyanúgy szükség van intelligenciára,logikára és kitartásra. Na és persze alázatnak a tanuláshoz! Ahogy papád is 80 évesen naprakész a mai kor technikai vívmányaival,ha a ti cuccaitokat szereli a mai napig.

Súlyosan el van tévedve, aki azt hiszi attól már életképes szaki,mert a kezébe vesz néha 1 fejszét és mer vele hadonászni...

2022. szept. 15. 12:59
 27/36 anonim ***** válasza:
85%
Mert minden egyszerű melós olyan életképes... ugyan már. Közben meg nem látok diplomásokat "ezekben a vészterhes időkben" ezresével hullani.
2022. szept. 15. 13:17
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Gáz dillereket lehet..
2022. szept. 15. 13:38
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Rossz hírem van számodra.

Villamosmérnök vagyok, a ház körül a gázt, tetőt leszámítva mindent megcsinálok.

Sőt! Tudok fát aprítani is.

Állatot tartani meg nagyon drága, időigényes, szakértelem kell hozzá.

Ha úgy van, tartok néhány tyúkot.

Legfeljebb kevesebb húst eszem majd... de a legtöbbet a tejtermékek drágultak.

F

2022. szept. 20. 07:57
 30/36 anonim ***** válasza:
77%
Én diplomás vagyok, és rossz hírem van. 2 millió forint nettó fizetésemből kihívok egy szerelőt, aki megcsinálja, amit kell. Szerinted mi a férfiasabb: ha egy pasi nekiáll wc-csészét szerelni, vagy ha helyette elviszi a nőjét egy elegáns étterembe ebédelni, amíg a melós összerakja a wc-t?
2022. szept. 20. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!