Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság már eljutottunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már eljutottunk odáig h ez alatt az anyagi dzint alatt már nem is érdemes probálkozni a fiatal lányoknál?

Figyelt kérdés

Havi nettó 500as fizetes.

Egy auto ami 6 millio kb(ujonann egy suzuki swift hasznaltan egy audi a4)

Sajat lakas 2-3 szobaval.

Es a ferfi is legyen fiatal (20-30).

2022. szept. 23. 21:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%
A külső és az anyagi helyzeted együtt határozza meg az értékedet a nők szemében. Ha szívdöglesztően jóképű vagy, minimálbér is elég. Ha kifejezetten csúnya vagy, milliókat kell keresned havonta.
2022. szept. 24. 07:48
 12/15 A kérdező kommentje:
És ha én átlagos külsejű vagyok ?(tehát nem nagyon ronda de nem is kiemelkedően jóképű)
2022. szept. 24. 09:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nagyjából az a követelmény anyagilag, amit leírtál.
2022. szept. 24. 10:01
 14/15 anonim ***** válasza:
19%
Nettó egymillió alatt ciki és titkolnivaló pénzt keresni, én őszintén szinte senkinek nem mondom el a jövedelmemet, mert annyira kevés, hogy kb kiröhögnének.
2022. szept. 24. 12:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha neked csak az instap...k kellenek, abszolút. Rendes, visszafogott, urambocsá nem 10/10esen fullos külsejű nőknél egyáltalán nem kell ennyi... rengeteg tök csinos, nem elhízott, normális fiatal nőismerősöm van, aki nem milliomos srácokkal együtt él albérletben.
2022. szept. 26. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!