Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már eljutottunk odáig h ez alatt az anyagi dzint alatt már nem is érdemes probálkozni a fiatal lányoknál?
Figyelt kérdés
Havi nettó 500as fizetes.
Egy auto ami 6 millio kb(ujonann egy suzuki swift hasznaltan egy audi a4)
Sajat lakas 2-3 szobaval.
Es a ferfi is legyen fiatal (20-30).
2022. szept. 23. 21:30
3/15 anonim válasza:
Igen, nekem nettó 200 körül van a fizetésem, sok nő csövesnek néz... Gondolhatod, hogy se kocsim, se házam nincsen, nem is merek próbálkozni nőknél, akiknél korábban próbálkoztam, kb. kikérték maguknak, hogy hogy jut ilyen eszembe...
4/15 anonim válasza:
Nagy hülyeség! A fiatal lányoknak a menőség kell! Legyen a férfi magas,jóképű , 20 centis fasz, sportos test. 26-28 év körül kezdik az anyagias dolgokat.
5/15 anonim válasza:
Saját lakás és nagyon drága autó szerintem nem fontos. Egy 500as fizetés elég, egy 3 milliós autóval és albérlettel is.
6/15 anonim válasza:
180-at keresek,van egy 28 éves autom és van csajom is. nem nagy kunszt
7/15 anonim válasza:
Manapság biztos idősebb vagy, mint voltál :)
8/15 Hans Pötterman válasza:
#6 na ugye :D
Nekem is volt már akkor is,amikor csak egy Simsonom volt :D
9/15 anonim válasza:
El! Sőt...1 milla az alap!
Milyen 6 milliós fos Audi? Normális autót vegyen és újat 2 évente.
Lakás helyett kérted ház. Jacht meg nyaraló minimum Balin. 😂😂😂
Kihaltunk volna rég ha ezek alap elvárások lennének.
Ennyi idióta van itt vagy ugyan az az 1 2 ember ír napi szinten ilyen hülye kérdést?
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!