Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen az átlag férfi test ami a nők nagyrészénél most elfogadott?
Igen, - ahogy gondolom, nyilván te is látod nap mint nap az utcán, boltokban, strandon stb. járva, - a magyar átlag férfi teste úgy néz ki, mint David Gandynak, a világ egyik legismertebb és legjobban fizetett férfi modelljének a teste.
Szívesen.
Most visszanéztem a saját kérdéseimet és én is ilyen kérdésekkel kezdtem az oldalon.
2 évvel később aztán már tudom a valóságot: A csávó nem a teste miatt tetszik a nőknek, hanem az arca miatt.
33. A gond nem azzal van hogy van-e sok ilyen férfi, hanem azzal, hogy a 80kg-os zsíros hajú 3 gyerekes anyukáknak is az ilyen modell pasik az etalon. A neten is a chipandale fiúkák fotóit küldözgetik egymásnak, meg a fb-on is ilyeneket osztogatnak meg, odaírva a poénos szövegeiket. Poénosra kell venni, mert ugye nekik ilyenek sosem lesznek.
Tragikomédia amikor a nők 99%-a jön az ilyen jellegű elvárásokkal, egy randira ilyen hapsit képzelnek el, persze mellette minden földi jóval megáldva. Oké, nincs ezzel baj, de a jó nők aránya is pontosan ugyanolyan, mint az átlag férfiak és a model szuper macsók aránya.
Egy van ami a nők malmára hajtja a vizet, az pedig az a 4 betűs dolog, amikért a királyok háborőkat is vívte. Ja, pével kezdődik és inára végződik. Ez az egyetlen egy dolog, amiért a nők a magas lovon ülhetnek bármilyen hozzáadott érték nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!