Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen az átlag férfi test ami a nők nagyrészénél most elfogadott?
Egy ilyen test kb. egy év munkája ha jók az adottságaid. A mai szerekkel + heti 4 edzéssel simán meg lehet csinálni. Régen egy ilyen test 8-10 év volt.
Az itt sóhajtozó nők gondolom hozzák ezt a szintet:
A testem kb így néz ki, kicsit homokórább, a fejem jobban, most kicsit elhagytam magam a sok zsíros kajával és kevés mozgással, de általában tél elejére visszafogyok. 32 évesen bőven jól érzem magam a testemben, strandon megbámulnak.
Nem, nyilván több kell, hogy lefektessen, nem csak egy testtel akarok dugni, ott a személyiség is(meg a gatya által kitakart rész is). Privátra nem reagálok.
Csak arra akartam rávilágítani, hogy a legtöbb nőnek nem kell a kérdező által linkelt test, és nem is találják vonzónak annyira. Én szeretem, ha érzek egy két csontot, kicsit zsírosabb és nem egy izomtömb az pasi. A szolibarna árnyalat se jön be, sem a borotvált mellkas. Ápolt szőrzet trimmelve legyen(olyankor nem szúr).
17. A nagy titok abban rejlik, hogy a férfiak minden nőt megbámulnak. Átvillan a fejükben hogy megb*sznának vagy nem, vagy éppenséggel hogyan. Erre nem érdemes nagy egót felhúzni. Gyakorlatilag alig van nő, akit ne bámulnának meg, az meg ugyancsak az igazsághoz tartozik, hogy szinte minden nőt megdugna valaki. A nők privilégiuma hogy kivel b*sznak, egy férfinek arról szól a párválasztása, hogy vajon ezt kinél érdemli ki.
Ha meg csak azt néznénk hogy kiért csordulna ki a nyálunk, akkor a nők többsége a kutyának se kellene. Az általad linkelt képnél hála Istennek 5X jobb nőim voltak.
"az meg ugyancsak az igazsághoz tartozik, hogy szinte minden nőt megdugna valaki"
És szerinted ebből kérünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!