Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen az átlag férfi test ami a nők nagyrészénél most elfogadott?
21
Azért egy ötvenesnek nem rossz test egyáltalán. Ne mondd már, hogy Magyarországon az ötvenes nők többsége jobban néz ki, mint a linkelt képen szereplő nő. 30-asnak már annyira nem nagy dobás, ez valóigaz.
Én is egy kicsit furcsállom hogy az ötvenes Cindy Crawford testének örül valaki harmincévesen. Jól néz ki CC, a korához. De ilyen laza bőre akkor van egy harmincévesnek ha kb 30 kiló fogyáson van túl.
Én 42 vagyok, nem örülnék ha ilyen bőröm lenne. Pedig még terhes is vagyok. Második terhesség, az első is nyom nélkül maradt.
175/55, jelenleg 58, 27. hétben.
25
Ugyanezt mondtam... Nézd meg a kérdéses linken szereplő nőt. Én nem állítom, hogy csodaszép és minden férfi álma és tökéletes és wow, de ha körülnézek az utcán, egyáltalán nem igaz, hogy a többség jobban néz ki nála. Sőt, egy csomó fiatalnak is rosszabb a teste.
Azt a megjegyzést viszont már nem értem, hogy "...őszülő zsíros hajjal, de nagy arccal osztja az észt". Nem tudom, hogy valakinek a külseje miatt miért ne lehetne igaza, vagy hogy milyen összefüggés van a hátizsák anyaga és a mondandó igazságtartalma közt.
Nem is figyeltem, kinek a teste, de így találtam egy csomó linket hozzá.
Szerintem ez egy tök jó test, pláne itt: [link]
Én szeretem, és sikere is van, és nem, nem mindegyik nő után fordulnak meg. Engem is a gyerekem tesójának néznek, és nem, nem mindegyik nőt nézik meg(bár lehet, hogy minddel dugnának), de elég egyértelmű. Nyilván a mellem és a bőröm nem teljesen ilyen, de én nagyon jól vagyok vele. Szülőin egyértelműen kitűnök ilyen testtel, meg munkahelyen, utcán, tömegközlekedésen és strandon is. Persze nem olyan, mint 10 éve volt, de nem is akarok olyan testet, ez olyan felnőttes, érett női test, nem kell a kis tinitest, volt olyanom is, élveztem azt is, de ez tükröz engem a leginkább(most).
Le szoktak szólítani idegen(normális) férfiak ismerkedési céllal(nyáron is, strandon is, utcán is, gyerekkel is), pedig tudom, hogy ez nem jellemző a nők nagy részére. Szóval én elvagyok, akkor is, ha nem mindenkinek tetszem, tudom, hogy messze nagyobb vonzalmat ébresztek az átlagos nőknél, és ennek az egyik fele a testem miatt van, pont jó.
Tinilányok testére gerjedő harmincas férfit pedig nem szeretnék megismerni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!