Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők kb mikor vagy hányadik randin szokták megkérdezni,hogy milyen anyagi javakkal rendelkezik a férfi?
Az ilyen kérdések alá rendszeresen írom oda, hogy kevés. Nem azért, mert a pénz kevés, hanem mert mondhat bármilyen összeget, amíg pénzről van szó, mikor párkapcsolatról beszélgetünk, addig az az ember a szememben mentálisan kevés. Egy primitív anyagias bohóc, aki akkor sem kellene, ha 50 misin akarna megdugni. Ennyire rohadt egyszerű.
Akinek a pénze a fő értéke, az tegyen egy szívességet és hozzám se szóljon. Pénzem nekem is van.
Kamuzik csak
Valahogy még sosem randiztam parkolóban és soha nem mentem oda jóval előbb, hogy én várjak rá és lassan kiszállni.
Olyan életszerű, hogy az első randin a várakozó lány előtt kiszáll a parkolóban 😁
Imagine elmész randizni, aztán két falat kaja között rákérdezel, hogy amúgy melyik tőzsdén és milyen részvényt vettél mekkora %-ban? Mert nemsokára házasodnunk kéne.
Nekem van 30 S&P 500 share-m, és még párezer más ETF-ben. #lányokírjatok. Szánalmas. :D Akivel le akarom élni az életemet, azzal kiépítek bizalmat, megismerem őt magát, aztán ha épp szóba kerül, szemrebbenés nélkül átbeszéljük ezt a témakört is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!