Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a legnagyobb félelmed vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legnagyobb félelmed vagy vélt hiányosságod, ami miatt úgy érzed, hogy sosem lesz boldog párkapcsolatod?

Figyelt kérdés
Egy olyan félelemre gondolok, ami miatt kevésnek érzed magad, amit nem vagy csak nagyon nehezen tudsz legyőzni és ez meggátol abban, hogy teljes értékű nőként vagy férfiként tekints önmagadra? Nekem férfiként ilyen például a vezetés. Minden ismerősömnek van jogsija és autója, de nekem nincs, mert világéletemben ettől rettegtem. Úgy döntöttem, hamarosan belevágok, mert megszabadulnék ettől a tehertől.

2022. szept. 17. 23:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

Bástyám félni nem férfias. Ha valami miatt nem lesz nőd, az nem a jogsi hiánya, inkább az hogy parázol.

Férfi ember ha tudja hogy valami nem ok, tesz ellene.

Kezd el a jogsit, ne itt gyakorin várj visszaigazolást arra hogy "nem gáz ha félsz". Igenis gáz, de van egy jó hírem: Tehetsz ellene.

2022. szept. 17. 23:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy egy. Az egész nyomoronc életem az. Vagy a személyiségemet kéne feladnom és mainstream emberré válnom, vagy a új külsőbe kéne születnem.
2022. szept. 18. 04:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érzem velem egy csomó hond van. Például még az sem megy hogy megfelelőn szeressem a másikat. Nem tudok korlàtokat felállítani, nem tudom igazából kezelni az érzelmeket. Sok esetben nem vagyok vele tisztában a szeretet azon formája amit érzek néha egészséges-e.
2022. szept. 18. 08:02
 4/12 A kérdező kommentje:
1-es! Köszönöm a válaszod. A bátorság szerintem nem a félelem hiányát jelenti. Ellenkezőleg. Az az azzal való szembenézést. Abban egyetértek, hogy jelenleg nem vagyok férfias.
2022. szept. 18. 09:39
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem a jogsitol lesz ferfias valaki.

Az a szemelyiseged resze

2022. szept. 18. 10:06
 6/12 A kérdező kommentje:
5-ös. Igen, igazad van. Lehet rosszul fogalmaztam. Nekem ez a legnagyobb félelmem, mint mondjuk másnak a repülés, úszás, vihar, kutyák stb. Amíg nem győzöm le magamban ezt a félelmet, addig én nem tudok magamra teljes értékű férfiként tekinteni.
2022. szept. 18. 10:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Én attól, hogy nem vagyok szerethető úgy, ahogy vagyok.
2022. szept. 18. 10:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Senkinek érzem magam
2022. szept. 18. 21:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Csóró vagyok és ronda.
2022. szept. 19. 08:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Önbizalom hiányos vagyok, csúnya, nincs dumám nem merek oda menni a nőkhöz, nem tudom mit kell mondani, úgy érzem senkinek se kellek, béna vagyok a szexbe. KB ennyi. 33f
2022. szept. 19. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!