Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltűnt a vonzalom! Volt már valaki hasonló helyzetben? Többi lent! 21L
En amikor ezt ereztem szinten ket ev utan, akkor rovidesen szakitottam. Ne erts felre, az is harmonikus kapcsolat volt, sokat beszelgettunk, rettento rendes srac volt, de miutan mar nem mukodtunk egyutt nokent es ferfikent, azutan az egesz kapcsolat halott. Problemakrol beszelgetni anelkul is tudunk.
Azota pedig az uj kapcsolatomban rajottem, hogy aki "AZ", azzal nem mulik hosszu evek utan sem a vonzalom.
Pont fordítva gondolom. A nagy lángolás, amíg magától megy a kapcsolat max 1.5-2 évig szokott tartani. Aki ilyenkor kilép, az újra és újra kb ilyen hosszú kapcsolatokban fogja találni magát, mert a biológiánk már csak így működik.
A megoldás az, hogy meg kell tanulni fenntartani az érdeklődést, a "tüzet". És erre tényleg nincsen kész megoldás, mindenkinek más működik. Ami viszont fontos, hogy szerintem nagyobb részt ezt magunkban kell keresni, hogy miért is jó vele, nem a másikban.
Ettől függetlenül persze lehet, hogy ez a kapcsolat már menthetetlen, és nem egymást keresetek, de 1.5-2 év múlva gondolj erre az új kapcsolatodban, amikor majd elkezded ugyanezt érezni, hogy ott ne juss addig míg menthetetlen lesz.
Utolsóval értek egyet a kezdeti nagy szerelem elmúlik.
Utána úgy mint edzésnél a tested, a kapcsolatot is ápolni kell. Ha nem tornázol-> elhízol és szarul érzed magad a bőrödben. Nem ápolod a kapcsolatod---> szarul fogod érezni magad benne.
Sztem csak nálam van így, de sokszor én veszem el a kedvét. Ezt észrevettem
Sajnálom de ezzel nem tudok mit kezdeni, próbálkozom!
Az én történetem rövid, és nagyon örülök, hogy így alakult. Remélem, hogy a tied is hasonlóan fog... Tehát én is pontosan így éreztem. Már nem volt jó a szex, nem élveztem, nem kívántam, vártam, hogy minél hamarabb túl legyünk rajta. A párom a második alkalom után észrevette, hogy baj van. Beszélgettünk, és azt mondta, hogy semmi baj, nem fogunk szeretkezni addig, amíg én nem akarom. Három nap telt el, és ismét szedjük szét egymást. :)
19/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!