Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnagyobb félelmed vagy vélt hiányosságod, ami miatt úgy érzed, hogy sosem lesz boldog párkapcsolatod?
Figyelt kérdés
Egy olyan félelemre gondolok, ami miatt kevésnek érzed magad, amit nem vagy csak nagyon nehezen tudsz legyőzni és ez meggátol abban, hogy teljes értékű nőként vagy férfiként tekints önmagadra? Nekem férfiként ilyen például a vezetés. Minden ismerősömnek van jogsija és autója, de nekem nincs, mert világéletemben ettől rettegtem. Úgy döntöttem, hamarosan belevágok, mert megszabadulnék ettől a tehertől.2022. szept. 17. 23:09
11/12 anonim válasza:
12/12 anonim válasza:
"béna vagyok a szexbe"
Miért? Szexeltél már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!