Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akiknek a partnere kis intim mérettel rendelkezik! Miért választottátok mégis őt a hiányossága ellenére?
Hallottál már az érzelmekről? Vagy arról hogy egy pasiban (jó esetben) egyáltalán nem a farka a lényeg? Az huszadrangú egy komoly kapcsolatban.
Ezer fontosabb dolog van ami miatt valakik szeretik egymást, es összekötik az életüket.
Én ezzel a 13-14 centis kis szerszámommal olyan orgazmusokat tudok okozni hogy nem igazán gondolkodnak ilyeneken :D
Illetve az enyémmel könnyű mélytorkozni ,és közben ő sem fullad meg ;)
Én is jobban szeretem az átlagos 13-14 cm méretet, nagyon méretű partnerrel nekem mindig fajt. A kisebb penisszel meg el tudok menni.
24N
13-14 azért még nem a telibe "kis intim méret" kategória.
szerintem a kérdezőt az érdekli, amiről egyik ismerősöm panaszkodott, hogy egyszerűen semmit nem érzett a férfiből. kíváncsi lennék, ezt kompenzálja-e bármi, érzelmek vagy más. a jó szex a legtöbb ember kapcsolatában fontos pillér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!