Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a fiktív férfi hol helyezke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a fiktív férfi hol helyezkedik el a ranglétrán?

Figyelt kérdés

25 éves, 178/70 vékony, sportos alkat, heti 4x edz. Szabadidejében utazik, bejárta már egész Európát, és ezen kívül valamilyen extrém, nem hétköznapi sportot/hobbit is űz. Arcra nem modell, de jóval helyesebb az átlagnál. Diplomás, nem vezető beosztású, de a munkája a szenvedélye, ezért a legjobbak között van. 800 nettót keres havonta, van egy lakása, pár éves BMW/Audi/Mercedes autója kb 10 millió értékben. Igényes annyira magára, hogy már lassan metroszexuális, de még azért férfias (hozzá illő parfüm, következetes, stílusához illő öltözködés).

Személyiségét tekintve nagyon kiegyensúlyozott, pozitív, ritkán panaszkodik, és önzetlen, segítőkész a hozzá közel állókkal.

Próbáltam reális dolgokat összepakolni. Ezek külön-külön mind megvannak azoknak a barátaimnak, akiket sikeresnek gondolok. Most összegyúrtam ezeket egybe. Mennyire ritka egy ilyen férfi, és hol áll a nőkeresési ranglétrán?

2022. szept. 16. 09:08
A kérdező szavazást indított:
Átlag. Az utcán minden sarkon belebotlani egy ilyenbe
Átlagtól azért érdekesebb, de nincs benne semmi extra, ami annyira nagyon kiemelné
Ez a felső 10%
Ez a felső 1%
22 szavazat
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
87%

Mindenképp ritka, már a fizetése miatt is. Nettó 800 soknak számít, hiába mondanak itt mást.

Ettől függetlenül a leírás alapján nekem nem kéne ez a férfi, de objektíve nézve kb. felső 10%-ra mondanám.

2022. szept. 16. 09:16
 2/29 anonim ***** válasza:
79%
Ezek annyira nem reális dolgok, főleg a belső tulajdonságok. Nem akarok savanyú lenni, de én még nem láttam olyat, aki ilyen anyagi körülmények között önzetlen, segítőkész és pozitív. Inkább azt látom, hogy aki ilyen autóval jár és ennyit keres, az egy bunkó paraszt, aki nem bírja megállni, hogy ne szóljon be úton-útfélen, mindenre van valami keserű megjegyzése, egyszóval, akivel nem ülnél le meginni egy sört sem. Ha van ilyen, így ezekkel a tulajdonságokkal párosítva, az szerintem a felső 1%. Ha csak az anyagiakat nézzük, akkor 10%.
2022. szept. 16. 09:19
 3/29 A kérdező kommentje:
Mi az oka annak, hogy nem kéne? Mi hiányzik, vagy mi nem tetszik benne?
2022. szept. 16. 09:21
 4/29 A kérdező kommentje:
#2: ez egy fiktív ember. Azt feltételezzük, hogy létezik, és ha létezik, akkor hova sorolható :)
2022. szept. 16. 09:22
 5/29 anonim ***** válasza:
88%
4. Ebben az esetben, mint mondtam, felső 1% :)
2022. szept. 16. 09:26
 6/29 anonim ***** válasza:
89%

"Mi az oka annak, hogy nem kéne? Mi hiányzik, vagy mi nem tetszik benne?"

Szinte semmi közös nincs bennünk. Illetve semmi olyasmi, ami megfogna. Munka és heti négy edzés mellett (ha komolyan edz), akkor nem sok ideje van másra. Az extrém sportok engem nem érdekelnek. Az utazásmániával is gondjaim lennének. A "már lassan metroszexuálisoktól" a hideg kiráz. Az autója szintén nem érdekel.

Számomra az egyik legfontosabb, hogy hasonló "kulturális szinten" legyünk (nem tudok jobb szót rá) és a leírás alapján ez nem lenne meg.

2022. szept. 16. 09:28
 7/29 nemaRendőrség ***** válasza:
65%

Az alacsonysága miatt lényegtelen a többi.

Mint férfi 3-4/10

2022. szept. 16. 09:44
 8/29 anonim ***** válasza:
86%
Ez egy jo alap lenne es amugy nagyon sok ferfi hasonlo, sportol, dolgozik, kedves, jol oltozik. Sz en volt ferjem is ilyennek tunt, aztan lebetegedtem es csak azon ment a vita hogy neki jobb nő jarna, szebb, fittebb egeszsegesebb mert hat o olyan jo pasi. Nem az mutatja meg a jellemet hogy bekeidoben, ha minden jol megy, akkor milyen vagy, hanem pont az hogy milyen a jellemed amikor epp osszecsapnak a hullamok a fejed folott, kirugnak, lebetegszel, leeg a hazad, vagy a csajoddal tortenik vm amit nem birsz elfogadni mert azt is a tulajdonodnak kezelted.
2022. szept. 16. 10:02
 9/29 anonim ***** válasza:
57%
Ekkora fizuból se lakása se ilyen autója nem lesz :)
2022. szept. 16. 10:08
 10/29 anonim ***** válasza:
61%

Nem szeretem a valagukon megülni nem tudó embereket - 1

Nem szeretem a vékonyakat, akkor sem ha sportosak. Ha valaki ennyit edz, egyen már rendesen és pakoljon rá a rúdra még 10 kilót - 1

Csodabogár hobbikra és munkára való abnormális rápörgés (úgy, hogy én is szeretem a munkám) - 1

Kocsival majomkodás, mikor valószínűleg szükség sem lenne rá - 1

Piperkőcködés - 1

Superman személyiség - 1

Diploma +1

Jól bánik a pénzzel, megfelelő dolgokba forgatja (lakás) +1

Ez a férfi, akit leírtál, tipikusan az, akit az unatkozó picsák jobbrahúznak Tinderen, hogy elmenjenek a Gozsduba kézműves sörözni és andalogva hallgatni, hogy hol járt emberünk a világban.

Nekem erről bekapcsol a gag reflexem és szexen kívül semmit sem akarnék egy ilyen embertől. Pontosabban azt sem, mert kényes, vékony férfiakkal dugni katasztrófa.

Nincs vele különösebb baj, de messze van ez attól, akit vonzónak tekintek.

2022. szept. 16. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!