Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elméleti jellegű, fiktív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméleti jellegű, fiktív kérdés. Te melyiket választanád 2021-re? Ha szingli lennél persze. A nemi szerepeket mindenki a maga életére konvertálja.

Figyelt kérdés

Azt a személyt, aki egy rendes ember, hűséges, odaadó, gondoskodó, törődő és figyelmes, akinek egész lénye azt sugározza a te számodra, hogy vele igazi otthont tudsz teremteni, akár házasságot, családot a későbbiekben. Aki melegséget sugároz a szívedbe.

vagy

Azt a személyt, aki (ismét, ha volt már) megismerteti veled a rózsaszín köd legfelsőbb fokát. Valakit, aki izgalmas, színes-szagos fényfolt az életedben, üstökösként robban be a világodba, miután megismered. Valakit, akivel aligha leszel egy életen át együtt, viszont felejthetetlen szerelem, óriási szenvedéllyel.

2021. jan. 4. 15:51
A kérdező szavazást indított:
elsőt
másodikat
év elején a másodikat, év végén az elsőt :D
egyiket sem
30 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Fixen az elsőt.
2021. jan. 4. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A másodikat hagytam el az elsőért. Már két és fél éve. ÉLetem legjobb döntése volt. Sosem voltam ilyen boldog és kiegyensúlyozott.
2021. jan. 4. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt. Ez nem kérdés. Nem is bírnám elviselni hosszútávon, ha az élet valami romantikus hollywoodi akciófilm lenne. A meghitt összebújások vagy néha egy telefonhívás viszont már hiányzik. (33/F)
2021. jan. 4. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:
43%
A második ha tényleg szerelmes vagy akkor miért nem lehet olyan idővel mint az első? Itt én egy megszokás vs szerelmet látok. Az elsőt is biztos szerette az ember de ha megfordul a fejébe a másik aki iránt ÉREZ , akkor inkább azt válassza. Gondolkozzon el miért jutott el a megszokásig az elsővel és kerülje el azokat a hibákat a másodiknál. Én fixen a másodikat választanám.
2021. jan. 4. 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:
60%
4: Nem feltétlen erről van szó. A második topmodell akivel isteni jó kefélni, meg minden hétvégén utazgatni, de emberileg egy nulla. Az első pedig egy átlagos, de jófej figura. Szerintem.
2021. jan. 4. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!