Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, ti hogy viselitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti hogy viselitek a szingli létet, hogy vészelizek át?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, március óta vagyok szingli. Nem viselt meg a szakítás, mert már régóta nem működött a dolog, másrészt meg én akartam szakítani.

Közbe közbe elkeseredek mert nem találok senki normálisat. El vagyok egyedül de néha azt hiszem, hogy soha nem találok már senkit.

2020. dec. 6. 22:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Ha elolvasod az összes privátot, amit itt most kapni fogsz, akkor nem a szingli életmód lesz a legnagyobb bajod, hanem az, hogy 2 dioptriát romlik a szemed :D
2020. dec. 6. 22:22
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Én azon gondolkozom, hogy vészeltem át a párkapcsolatomat. 🤔 Csodálom a múltbeli énem, a mostani nem lenne rá képes.
2020. dec. 6. 22:25
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem működik egy kapcsolat, akkor könnyebben élem meg a szingliséget, minthogy leszívják az összes energiám. Én is azt hittem, hogy szinglinek lenni unalmas, nincs kiről gondoskodni, kihez odabújni, de most valahogy mégis élvezem, hogy csak magamra kell koncentrálnom. Ilyen helyzetben ismerkedni sem igazából lehet, szóval ne így fogd fel, mivel pont a járvány kezdete óta vagy szingli.
2020. dec. 6. 22:27
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Engem inkább az zavar hogy sehol se lehet ismerkedni online meg nem szeretek. Tudom nem ez most a prioritás, csak lenne már vége ennek a korona-járványnak.😒
2020. dec. 6. 22:28
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
Nem átvészelni kell, mivel nem az az alapállapot, hogy van valaki mellettünk. Élek egyedül, de nem zárkózom el, ha valaki ismerkedne. Örülök annak, amiben épp vagyok.
2020. dec. 6. 22:30
 6/17 anonim ***** válasza:
43%
Március óta? Hűha. Én lassan 7 ÉVE. Mi tagadás, ezt már nagyon, leírhatatlanul rosszul viselem. Hogy vészelem át? Úgy, hogy nincs más választásom. Ha a fejemen állva pörgök, akkor is ez lesz; holnap is egyedül leszek, a jövő héten is, a jövő hónapban is, a jövő évben is, és sajnos örökre már. Ez van. Nem jöhet be mindenkinek az élet, valakinek rosszul is kell járnia...
2020. dec. 6. 22:45
 7/17 anonim ***** válasza:
84%

"Ez van. Nem jöhet be mindenkinek az élet, valakinek rosszul is kell járnia..."

Az élet nem nulla összegű játék. Szerencsére!

2020. dec. 6. 22:49
 8/17 mirabella25 ***** válasza:
53%

5 évig voltam egyedül úgy h kB randizni se randiztam senkivel 🤣

Ebben az évben találtam meg a párom teljesen véletlenül.

Koncentrálj magadra saját fejlődésére. Ha jönnie kell jönni fog. Nekem viccen kívül úgy jött h több hónapon át kB magamban kértem istentől.

26/N

2020. dec. 6. 22:53
 9/17 anonim ***** válasza:
53%
#6: Mi ez a nagy negatívum? Miért fogadod el a helyzeted? Ha így állsz hozzá, szinte taszítod magad mellől az embereket, akkor ne is csodálkozz, hogy ennyi ideje egyedül vagy. Önts már magadba egy kis önbizalmat!
2020. dec. 6. 22:55
 10/17 anonim ***** válasza:
9: Mégis mi ebben a negatívum? Egyszerű tényközlés, a realitások vázolása. Hogyan is taszítanám magam mellől őket, amikor eleve nem is találkozom már rég potenciális jelölttel? Bár egyébként igen, ha találkoznék, valóban taszítanám. Csakhogy nem a "negatív hozzáállásommal", hanem a mélyen átlag alatti külsőmmel. Magyarul már a legeslegelső szűrőn sem megyek át, úgy meg azért nehéz bármit is ös
2020. dec. 6. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!