Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, ti hogy viselitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti hogy viselitek a szingli létet, hogy vészelizek át?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, március óta vagyok szingli. Nem viselt meg a szakítás, mert már régóta nem működött a dolog, másrészt meg én akartam szakítani.

Közbe közbe elkeseredek mert nem találok senki normálisat. El vagyok egyedül de néha azt hiszem, hogy soha nem találok már senkit.

2020. dec. 6. 22:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
*összehozni.
2020. dec. 6. 23:06
 12/17 anonim ***** válasza:
#10: Ezek után nem látod ebben a negatívumot? Te konkrétan eldöntötted, hogy örök életedre szingli leszel, mert olyan a külsőd, hogy nem kellesz senkinek. Hát tévedsz. Magad írtad, hogy 7 éve vagy szingli, ezek szerint már volt legalább 1 ember, akinek kellettél. Az, hogy te hogyan látod magadat, a külsődet, egy más dolog. Bízd ezt a jövőbeli párodra, bőven elég ha neki tetszel, ha magadnak nem is. Add meg legalább a lehetőséget, hogy valaki meglássa benned a szépet. És egyébként nem mindenki külsőre megy, szóval kár felhozni a kinézetet.
2020. dec. 6. 23:16
 13/17 A kérdező kommentje:

Fú tök jókat írtok, köszönöm 🙂

Számomra ez az egész egyedüllét egy hullámvasút. Van amikor tök jól vagyok, és kb akkor jut eszembe, hogy pasi kéne amikor szekrényt kell tologatnom, de van amikor teljesen szarul vagyok és elkeseredem

2020. dec. 6. 23:23
 14/17 anonim ***** válasza:

12: Ez nagyon szépen hangzik. Csak úgy, ahogy van, teljesen irreális.

Nem, előtte sem kellettem, csak mivel nem akartam teljesen apácaként felfordulni, belementem valakivel valamibe, akinek szintén nem jutott senki, így jobb híján rám fanyalodott. Soha nem voltam kelendő.

Az, hogy nem mindenki a külsőre megy, maximum olyan formában igaz, hogy nem mindenki CSAK a külsőre megy, hanem amellett még sok más téren is vannak az elvárásai.

2020. dec. 6. 23:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 vagyok, 3 éve szingli és köszönöm jól vagyok. Nem kell itt semmit átvészelni.
2020. dec. 7. 08:04
 16/17 anonim ***** válasza:

22 vagyok, 2.5 éve szingli. Jól érzem magam a bőrömben, nekem a szingliség alapállapot, és nem egy hiány. Ősszel voltam társkeresőn egy hónapig, volt két randim is, de belefáradtam a dologba. Inkább üldögélek és sorozatozok, minthogy az egész napos futkozás után még hülye randikra menjek.

Nem tervezek sem házasságot, sem gyereket, úgyhogy jelenleg élem a legjobb életem, hiányérzet nélkül 😎

2020. dec. 7. 10:29
 17/17 anonim ***** válasza:
#16: Ez aranyos volt, hogy két randi után belefáradtál a dologba. :) Pedig csak úgy lehet társat találni, ha randizol is. Nem kell mindenkivel rögtön találkozni, érdemes előtte jól kifaggatni írásban, hogy el tudd dönteni a te embered-e. Az pedig, hogy 22 évesen így gondolkozol még változhat - így voltam a te korodban én is. Persze azzal sincs gond, ha nem változik, mert nem mindenki vágyik családra. A legfontosabb, hogy jól érezd magad az életedben.
2020. dec. 7. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!