Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 40 vagy 40+ szingli férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 vagy 40+ szingli férfiak, miért vagytok egyedül, mennyire könnyen tudtok csajozni?

Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Csajozni és 40+? Ez egy kicsit ellent mondó.
2020. dec. 27. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:
27%

Mert telik rá, hogy egyedül, nyugodtan éljek.

Csajozni könnyen, telik rá, és 10-ből 7 esetben a nő (14.-60.)jön oda kezdeményezni.

2020. dec. 27. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
Nehezen tudok csajozni, mert van egy alapbetegségem, így nem igazán vagyok kelendő senkinek sem. (F38)
2020. dec. 27. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:
68%

Csak a fogalmi kör tisztázása végett, szingli = nincs állandó nője de rendszeres kúr valakit vagy valakiket. Ugye erre gondoltál? Ők lennének a haverjaim, ők azért "szinglik", mert megtehetik. Sok szép nőt kúrnak és nem kell 24/7 együtt lenni egyikkel se.

Viszont vannak a nem "szinglik", hanem akik tényleg egyedül vannak. Ez lennék én, soha se volt senkim 38 évesen. Ha erre gondoltál, akkor azért, mert ronda vagyok.

2020. dec. 27. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert nem találom az igazit.
2020. dec. 28. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!