Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a probléma velem 19 éves szingli srác?
Rólam!
A magasságon 172 cm a súlyom 60 kg szemem színe barnás zöld
hajam színe barna az alkatum átlagos.
A helyesírásom az pocsék,és a fogalmazásom is de próbálok ezen változtatni.
A besöm nem a legsebb átlagos.
Ne haragudj, de szerintem vékony vagy. 175 centihez vagyok 58 kg és vékony. Meg persze lehet a külsőddel is probléma, a szemed és a hajad színéből nem derül ki semmi. Lehet rossz az öltözködésed, hajstílusod vagy csak egyszerűen maga az összkép. És sajnos míg a külsőddel gáz van, nem igazán akar senki megismerni, még aki külsőleg hasonlít is hozzád.
És szerintem fontos a jó kommunikációs készség, hogy képes vagy-e új kapcsolatokat kezdeményezni, vagy csak a régieket fenntartani. Meg persze sokat számít, hogy milyen körökben mozogsz, ha csak otthon ülsz elég kevés az esélye annak, hogy találsz valakit.
Remélem tudtam segíteni.Igaz, nekem se volt soha senkim, de egyáltalán nem csodálkozom rajta.
Szerintem is kéne kicsit izmot építened, illetve azt is jó lenne tudni, hogy mik a hobbijaid, mit szeretsz csinálni, hol próbáltál eddig ismerkedni.
Egyébként 19 évesen még egyáltalán nem vagy elkésve semmivel, ne aggódj.
Izmot epits es jarj fodraszhoz. Ezek nagyot dobnak az emberen!
Vasarolj sulyokat es eddz otthon . (Amig nincs nyitva terem.)
19 evesen nem vagy elkesve az izomepiteshez.
Szemelyes ismerkedesnel nem latszik a helyesirasod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!