Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy valami probléma van velem, hogy nem vagyok képes kapcsolatokat kiépíteni?
Az egyetlen "gond" veled, hogy nem olyan vagy, mint a nagy többség, ami pedig őket zavarja.
Ez pedig téged zavar.
Majd lesz olyan srác (vagy lány), aki intellektuálisan vagy szexuálisan beindít.
Addig is gondolkodj el azon, hogy tudnál nagyobb szociális teret építeni.
Be fogsz csavarodni! A szomszéd csaj is már 30 elmúlt de nincsenek emberi kapcsolatai! És szó szerint menekül az emberek elől.
Az a 2-3 ember meg pont hogy hamar le fog morzsolódni rólad. Mindenki csak jót akar neked, bár lehet hogy nem a legjobb eszközökhöz folyamodnak ezekkel a csesztetésekkel, de amíg te nem érzed azt hogy ez a helyzet gáz és lépned kellene, addig hiába cseszegetnek, lehet hogy még rontanak is a helyzeteden.
olyan 95%-ban hasonló cipőben járunk...
teljesen megértelek, engem is szokszor b.szogatnak ezzel, hogy miért nincs barátom, miért nem járok buliba stb..
én szívesen barátkoznék veled, nekem szimpinek tűnsz :) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!