Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki próbált már ismerkedési platformokon fiktív felhasználóként beszélgetni a volt párjával?
Kicsit bűntudatom van (meg nem is, mert még szét se költöztünk és már ott lóg), de van egy régebbi felhasználóm azon az oldalon, ahol megismerkedtünk és ő arról nem tud, mivel én azon régen csak szórakoztam. Szakítás után, mikor láttam, hogy járogat fel (onnan, hogy folyamatosan ellenőriztem) és ráírtam.
A célom az, hogy megtudjam miért lett vége, mert a szemembe nem indokolta meg. Nem igazán szokott erről beszélni, de még friss a dolog és hátha elmondaná gy "idegennek".
Nagyon gáz, tudom, de nekem segítene feldolgozni, ha tudnám miért volt mindez.
Érdekelnének az ezzel kapcsolatos tapasztalatok és vélemények.
Ui.: köszönöm, nem kérem a mekkora szemét és társai reakciókat, elég haragom van irányában pillanatnyilag.
A kérdés rögtönzés volt, bocs... úgy írtam, ahogy jöttek a gondolatok.
A neki írt válaszaimat fiktív hősnőnkön keresztül azért jobban átgondolom ;)
Kedves Utolsó!
Én még két hétig adhatom neki az ívet személyesen, tehát nem vagyok muszáj a tudtára adni, hogy az érdekelt hölgy én vagyok :)
sztem nem gáz, tedd meg.
én egyszer avolt, hülye főnökömmel tettem meg, nagy megnyugvás volt, h. kiderült, tényleg egy állat.
másrészt durva volt hallani, hogyan vélekedik rólam egy "idegennek".
szóval, ha fel vagy készülve, h. rossz dolgokat is hallhatsz magadról, akkor lépj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!