Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a fiktív férfi hol helyezkedik el a ranglétrán?
25 éves, 178/70 vékony, sportos alkat, heti 4x edz. Szabadidejében utazik, bejárta már egész Európát, és ezen kívül valamilyen extrém, nem hétköznapi sportot/hobbit is űz. Arcra nem modell, de jóval helyesebb az átlagnál. Diplomás, nem vezető beosztású, de a munkája a szenvedélye, ezért a legjobbak között van. 800 nettót keres havonta, van egy lakása, pár éves BMW/Audi/Mercedes autója kb 10 millió értékben. Igényes annyira magára, hogy már lassan metroszexuális, de még azért férfias (hozzá illő parfüm, következetes, stílusához illő öltözködés).
Személyiségét tekintve nagyon kiegyensúlyozott, pozitív, ritkán panaszkodik, és önzetlen, segítőkész a hozzá közel állókkal.
Próbáltam reális dolgokat összepakolni. Ezek külön-külön mind megvannak azoknak a barátaimnak, akiket sikeresnek gondolok. Most összegyúrtam ezeket egybe. Mennyire ritka egy ilyen férfi, és hol áll a nőkeresési ranglétrán?
A 10-es jó megkeseredett lehet.
"Nem szeretem a valagukon megülni nem tudó embereket" = zavar, hogy néha el kéne hagynod vele a házat
"Nem szeretem a vékonyakat..." = valószínűleg túlsúlyos vagy
"Csodabogár hobbikra és munkára való abnormális rápörgés" = számodra csak az lehet munka, amit utálsz csinálni, és a hobbid kimerül a netflixezésben
"Kocsival majomkodás, mikor valószínűleg szükség sem lenne rá" = szegény vagy és még irigy is
"Superman személyiség" = tipikus bántalmazó kapcsolatra vágysz
"..hogy elmenjenek a Gozsduba kézműves sörözni.." = miközben te ülsz az ördögkatlanban és összeszedsz még pár aprót egy sörre
Ne aggódj, egy ilyen férfi nem is fog akarni tőled semmit.
Nem, nem vagyok megkeseredett, csak más az ízlésem. Nekem nem jön be ez az örökmozgó, magát folyamatosan produkáló, pörgető, ingerkereső embertípus. És nem jön be az sem, ha egy férfihez nem merek hozzáérni sem, mert annyira ad magára, hogy egyszerűen feszélyez a derékszögre vágott szakállával meg a fényesre zselézett hajával.
Világosan leírtam, semmi bajom az ilyenekkel emberileg, de nekem nem ez a siker, nem ő a vonzó, nem érzem jól magam a gondolattól, hogy egy ilyen emberrel vagyok együtt. Olyan mintha egy testépítővel lennék, szép-szép, de otthonra nem kéne.
Nekem az okos emberek az eseteim. A kreatívak, a gondolkodók, akiknek a fejében sokszor több zajlik, mint körülötte. Én nyugis életre vágyom (nem unalmasra), ahol nem rángatnak át fél Európán, amint kiveszek egy hét szabit. Számomra az az ideál, aki tud lazítani, aki nem rendeli minden saját hóbortnak alá a kapcsolatunkat. Aki mellett nem érzem magam egy büdös tramplinak, mert nincs szögegyenes hajam, ragyogó fehér ruháim és designercuccaim, mint neki. Aki mer ember lenni, lazítanj és olykor összekoszolni magát, nem pedig nyekereg, ha egy kutya ráugrál a 30ezres bézs farmerére. Én egy kirándulós, laza, sportos, egyszerű csaj vagyok, nem tudok mit kezdeni ilyen emberekkel, nem képviselnek értéket a szememben. Le lehet szólni egész nyugodtan, de nekem ez erőltetett és mesterkélt. Nem jönnek be az ilyen ügyvéd az apukám fickók. Sajnálom.
"Ne aggódj, egy ilyen férfi nem is fog akarni tőled semmit."
És ez nekem miért rossz...? Mintha azt mondanád, hogy nyugodjak meg, nem lesz kertesházam, nem kell minden hétvégén a kerttel baszakodnom. Hála a jó égnek.
Az meg, hogy én csóró vagyok vagy sem, nem számít, mert úgyis a csajoknak vergődtök ezzel a sok túlárazott, fölösleges szarral. A csajnak semmit sem kell nyújtania, mert ez a násztáncotok része. Tisztelet a kivételnek. De megnyugtatlak, jól keresek, csak nem a komplexusaimat fizetem belőle. Lehet azért nem is érdekel, mit csinál az ürge a saját pénzén.
Szóval a szülei faszával veri a csalánt. Mert hogy 25 évesen 800as fizuból sincs kocsid és lakásod utazgatás mellett az fix.
Tök jó, hogy összeszedtél egy csomó tulajdonságot random emberektől, de ez akkor sem reális. Ha mégis az, akkor az a képlet jön ki, hogy az illető egy ingyenélő, pénzkultúra nélkül.
17: Én is ezt írtam, de nem tetszett neki :D Gyorsan le is pontozott :DDD
9 voltam.
Egy új Honda Jazz 10misi. Pár éves Béjemvé hááát :D
Lakást apuci, autót meg anyuci vette. Vagy hitelből van. 400k el is megy hitelre...
800k nem kevés manapság de erre verni magát... Rezsire elmegy 100 és ez csak a fűtés volt :D BKV bérletre 10k mert drágajabenzin :D Na és szígorúan csak 5 vagy 10k ért tankol ismerjük a típust :D
Nem bírom ezeket a sikerembereket. Lehet, hogy a társadalom szemében ez az amerikai álom és a tápláléklánc csúcsa, de az én szememben az a nyerő, aki a társam tud lenni, nem az, aki hiperszuper. Én az otthonosat, a hasonlót keresem, nem az objektíve legjobbat.
És a legtöbb ember így van ezzel, kivéve az, aki elégedetlen az egész életével és mástól várja, hogy kimenekítse onnan és örökbefogadja egy másik világba. De ez nem én vagyok. Én szeretem az életem és amit elértem, szeretném, ha olyan ember lenne mellettem, aki át tudja ezt úgy élni mellettem, mint én.
#17-#18: és ha a szülő vette a házat? Attól még nincs?
Mit jelent az, hogy a szülei faszával veri a csalánt? Adja vissza a lakást szolidaritásból, mert nem tudnak mindenkinek venni a szülei?
Én is újépítésű lakásban lakom, kb egy hétig csavartam fel a fűtést télen, mert annyira jó a szigetelés + déli fekvés, hogy enélkül is van 23 fok. Az én rezsim speciel 30-35 ezer forint fűtéssel és klímával együtt. Ha nincs lakáshitel, és kajára szórakozásra elkölt még mondjuk 300 ezret, akkor is félrerak évente 6 milliót.
Azt hiszem erre mondják, hogy magyar mentalitás. Savanyú a szőlő még akkor is, ha leírtak nem is egy konkrét emberről szólnak, csak egy kitaláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!