Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők kb mikor vagy hányadik randin szokták megkérdezni,hogy milyen anyagi javakkal rendelkezik a férfi?
Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 10:23
11/26 anonim válasza:
Szerintem ilyenek, hogy hol laksz, milyen autód van az első 1-2 randin szóba kerül.
Aztán hogy mennyi és milyen megtakarításaid, befektetéseid vannak, az lehet, hogy évek múltán sem kerül szóba.
12/26 A kérdező kommentje:
11. Te hülye vagy. Már hogyne kerülne szóba ha összeházasodnak és akarnak majd egy lakást/házat?
2022. szept. 18. 11:18
13/26 anonim válasza:
12
Te hülye vagy? A 11-es válaszoló nem beszélt házasságról.
14/26 A kérdező kommentje:
Mert aztán ha mondjuk 5 évig együtt van egy pár tuti nem lesz elobb utobb eljegyzes meg hazassag mi?
2022. szept. 18. 11:24
15/26 anonim válasza:
Nem mindenki akar házasodni se🤦🏻♀️
16/26 anonim válasza:
Nem lett kidomborítva, hogy hány évről beszélünk... Nem tudom, mitől vagy ekkora méregzsák.
17/26 anonim válasza:
3 éve együtt vagyunk, még mindig nem írtunk róla egymásnak nyilvántartást, csak arra támaszkodunk, amit a másik mond. Külön kasszán vagyunk, undorodunk a közös ingatlan gondolatától is, csúnyán szólva semmi sem indokolja, hogy szükségünk legyen erre az infóra.
18/26 anonim válasza:
Mi is 3 éve vagyunk együtt, fogalmam sincs, hogy a páromnak milyen megtakarításai vannak, vagy hogy mennyi pénz van a bankszámláján. (én vagyok a nő)
Fordítva sincs, sosem kérdezett ilyet.
Azt se tudom mennyi a cégének a bevétele és mennyi fizuja van.
19/26 A kérdező kommentje:
Ja persze nem tudjatok de ha itt valaki netto 500al keres part akkor rogton odaírjatok h a parotoknak tobb vagy kevesebb van.
2022. szept. 18. 11:43
20/26 anonim válasza:
#4!
Abból az X6-ból amelyiket kölcsönözted, közben meg a mögötted lévő tér üres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!